ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?

Ynt: ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?

wan7ed link=topic=16211.msg164947#msg164947 date=1237132322' Alıntı:
benımkındede Hidrolikte Sorun war nasiL ederizzz bilmiorum enterci yag kaciriyor yapamiorLar kii Ehli usTa yok 2 hafta oke sonra bir işe baslaa yarısına gelmeden hıdrolk bıtti..
sımdıkde yuk yokken hodrolık kaldırıyor tırmık taktımdı tarlaya gıtcem kaldırmıo ındırmıooo gerı cıkarttim o halde duruyorr bakım yagmı kalmadi baska bi nane mi war gorces. gubre atarkenn Calisicak bakamm kaldirmazza işimiz bitik
bak arkadaşım benim kutu şöyle patladı :

ben az kaldırım o köküne kadar kalkar ve inmez böyle böyle derken bi günü birine pulluk almaya gittim neyse pullukları taktım bir yeri az bi uymadı azcık kaldirim dedim köküne kadar kalkmazmı ve kontrol kollarının ikisinide aşağı indirdim ama ne fayda kollar hala kalkıyo ve tam sonuna dayandığında karpuz yarılır gibi bi ses geldi ve arkamı döndüğümde yarılmış ve yağlar akıyordu traktör ikiye ayrıldı sanıp çok korktum ama kutu patlamış ve sebebi ise usta(daha ustadan geleli 1-2 hafta olmuştu) onun pistonunun bi yerini salık bırakmış(onların içinde ucu koç kofası gibi bi piston var yarılınca gördüm) ve oda dısarı vurmuş anlıycan bide babam içirdeki pistonu tutan şeyin kırılmış olabileceğini söyledi ama yaptırmadık ve hurdadan 100 ytl ye eskisi havlu önünde yatıyo patlak vaziyette he bide babam onu 4-5 sene öncede patlatmış hemde çok kötü usta zor toplamış

durum bu arkadaş baktırsan ii olur by

köylü link=topic=16211.msg164988#msg164988 date=1237140596' Alıntı:
enterci ne kadar para denkleyebilirsin ne kadar gücün var.söylersen bizde ona göre düşünelim yazalım.gelirin varmı borç ödeyecek kadar.gerçekten alıcımısın yoksa hastalık mı.?
YANİ BENİMKİ HASTALIK

kardeşim bende erkunt 80t var tavsiye ederim ben massey ferguson 3.085d kapış tım sürükledim benim amcamda same var aynı yükle erkuntla 4 cıktım bayırları sameyle 3 te zor cıkıyom çok çabık bayılıyo ama samede salam motordur erkun al hem ucuz hemde kaliteli makina

arkadaşlar same köklü bir firma ama güzel de traktör kimse aksini düşünemez.ama kıyaslamaya geldiğinde erkunt traktör özellikle servet 4x4 yabana atılacak bir traktör ve marka degil artık.hernekedar eksiklilleri olsada fabri,ka üretim ulaşım yedek parça vs. her konu düşünüldüğünde erkunt daha avandajlı.sonuçda yerli ve yerinde üretim.hak arama hakkın saklı.ama ithallerde bayi-dispörötör arasında kaybolur gidersin.servet 80 4x4 fark edilmesi gereken hesaba kitaba katılması gereken bir traktör.bunun bilinmesi gerekir.

BENDE ERKUNT 70T VAR YAZIN O SICAKLARDA BALYE BAGLIYORUN HIC BIR SORUN YOK HIC HARARET YAPMIYO BIR DEP MOZATLA ORTALAMA 1000 BALYE BAGLIYO BN OLSAM SENIN YERINE EKUNT ALIRDIM

kardeşim sen erkunt al 3 piston falan hikaye kesinlikle hareret sorunu yok sanzuman ise mükemmel zaten bir defe kullan dene bagışıklık yapacaktır.

ben same kullanıcısı olarak same derim saten oda türk malıdeyil 100 lükleri dışardan geliyor linder diye geciyor ben inanmıyorum türk malı olduna montaj burda oluyor

enter link=topic=16211.msg165265#msg165265 date=1237223211' Alıntı:
yok be abi ben şakasına takılıyom size hemde da görüyon 15 yaşındayım hayallerimin başındayım
ama traktör sevdam anlatamayacağı kadar büyük zaten onu sokmaya tarla yokki napim onu zaten bu enter bile fazla geliyo babamda çok kızıyo traktörlere ilgime ama napim duramıyom köye bi traktör gelsin hemen görmeye gidiyom ama güzel bi kız gelmiş deseler yerimden kalkmıyom o derece
kutluyorum seni sende aynı benim gibi bi insansın..senle aynı düşüncedeyim..her günüm pc başında traktör videosu fotosu aramakla geçer..76 model deutz um var çokta rahatım yanee.canım ister şöle bi dene büyük bi motur ama yok kki...

doganbey1 link=topic=16211.msg247252#msg247252 date=1265074662' Alıntı:
arkadaşlar bilgiğim kadarıyla abimiz same explorer 85 t aldı
evet abi aldı bile yaw yani boşuna şu bu demenize gerek yok...

arkadaşlar mesajlarınız için hepinize tekrar teşekkür ederim. Bu traktörü almamda mesajlarında rolü olmuştur.

same almıssın en ıyısını yapmıssın bende 85 lık dusunuyordum son anda tıger 70 aldım... hayırlısı olsun gule gule kullan... expo 85 ile erkunt 80 ı yanyana goren varmı acaba yanyana farkı gormedıklerı ıcın herkez yazmıs... bırı demıs nh al :D konu baslıgı erkunt ve same arası bır secım dıyor az kaldı nh aldıracaklarmıs :D lastıgın yere bassın bol bereketler...

johndeere17 link=topic=16211.msg256481#msg256481 date=1267102728' Alıntı:
same almıssın en ıyısını yapmıssın bende 85 lık dusunuyordum son anda tıger 70 aldım... hayırlısı olsun gule gule kullan... expo 85 ile erkunt 80 ı yanyana goren varmı acaba yanyana farkı gormedıklerı ıcın herkez yazmıs... bırı demıs nh al :D konu baslıgı erkunt ve same arası bır secım dıyor az kaldı nh aldıracaklarmıs :D lastıgın yere bassın bol bereketler...

arkadaşım bizde her ikiside var.. yan yana resimlerinide koymuştum :) ama erkuntu degiştik tekçekerdi satıp 4x4 ünü aldım gecen hafta..

ceya023 link=topic=16211.msg256579#msg256579 date=1267118769' Alıntı:
arkadaşım bizde her ikiside var.. yan yana resimlerinide koymuştum :) ama erkuntu degiştik tekçekerdi satıp 4x4 ünü aldım gecen hafta..
hayırlı olsun kaç paraya aldın??full mü?

ceya023 link=topic=16211.msg256579#msg256579 date=1267118769' Alıntı:

hayırlı olsun gule gule kullan.. yan yana sen gordun bız fotografını gorduk... dağın golgesıne aldanmak gıbı bırsey olur bu.. ıkısıde guzel motor ben nerdeyse haftada bır goruyorum sanayıde yanyana hepsınden :) landını-same erkunt-nh jd-başak vs...

Abi ben b u2 si arasında same derim motor çok seri ve çok konforlu çekişte gayet iyi ana tarlan same için uygunmu çünkü same explorer 85t bildiğim kadarıyla 85 bg erkunt server 80t 75bg ama yinede sne bilirsin 2side olmaz dersen sana tümoyu önenirim hem türk malı hemde 2 türlü var klasik modelleri ve diğer modelleri konfor istersen diğerini al pahalı ve tipi güzel değil dersen klasik alırsın hem çekişte seni hiç yarı yolda bırakmaz valla bizdede var tümo turbolu 2010 model 82 80 4wd ölümüne çekiyor :D

köylü kardeş. sanırım erkuntun idari bölumunde çalışıyorsun erkunt kotu traktor demıyorum ama söylendigı kadar degıl bıraz abartıyosunuz önce yakıttan bahsedelım baya da yaktıgı soylenıyor bayılerının soylemı sımdı fazla yakar 300 saatten sonra duser denıyor?ılgınc.erkunta bındıgınızde sanzıman sesı 2 km ılerıden yuyuluyor 3*4 ton agırlıkları vaar motoru bıldıgınız 3060 fantom motoru yanı perkıns.sadece agır oldugu ıcın tarla surumunde ıyı cekıyor kotuledıgınız traktorler arasında 30 40 bın tl fark var neden ucuz dusunmek lazım...saygılar