ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?

Ynt: ERKUNT 80T mi?-SAMEEXPLORER 85Tmi?

erkuntun 3 silindir olması hiç kimsenin aklını karıştırmasın.3 silindirin motora bir yükü bir eksikliği yok.zorlamanın yıpranmanın hor kullnanmanın en alasını erkunt traktörlerde deneye bilir kullanabilirsiniz.gönül rahatlığı zevki olan bir alet.

ne dim hiç birini kullanmadım ve adamında aklı karışmış durumda aynı benim gibi erkunt alsam olurmu kırılırmı kırılmazmı.....................................

abi sen explorer 85 same al koştarlada çok yakarsa çekmesse konuş bende 70 liği var 70 beygir olmasına ramen büyük traktörlere bile kafatuta biliyorum
al semeyi rahatına bak

--------------------------------------------------------------------------------
ne dim hiç birini kullanmadım ve adamında aklı karışmış durumda aynı benim gibi erkunt alsam olurmu ...............

enter ci arkadaşım yeni bir traktör olsun diyorsan erkunt servet 4x4 al çok büyük arazilerde her yerde çok güzel iş yapar.alanın kullananın %99.9 memnun fabrika ile görüş.sana her konuda yardımcı olurlar.deneme amaçlı traktör de kullanabilirsin.bu yakın ilği ve sevgiyi bir yerde bulamasın emin ol.traktör olarak alırsan ileride satsan yine erkunt alırsın bukadarda hastalık yapıyor.bulaşıcı bir virüsü var.işin şakası ama al önce dene agır işlerde ve büyük makinalarda ve aletlerde deneki kararını ona göre ver tüm alıcılara tavsiye edilir.ben kullanıyorum 3 yıl olacak çok süper bir şey.yolda tarlada yakıt da çok idael bir mal.

yanlız adam link=topic=16211.msg145518#msg145518 date=1233322745' Alıntı:
bizim köyde birtane nimet 70 lik var bunu kullanan adam kadar motorunu zorlayan ve hor kullanan daha önce görmedim desem yeri var 4 senedirde kullanıyor daha makinada tık yok benim erkuntta merakım sağlamlığı deyil 3 piston olması nedeni ile zorlamaya dayanıp dayanmadığı benim 285 S ile yazın o sıçaklarda depo bitene kadar nadas yapıyorum hem benim 285 S te arka tekerleklerin ikiside su dolu şekilde 16 numara 3 lü puluk ile çalışıyorum
Araştırdığım traktörler
NEWHOLLAND bizim buradakinlerde debriyaj ve arka karpuzda sorunlar var ikitane 120lik arka dağıttı bence biraz fazla yakıt yakıyor
MASSEY bizim burada yeni serilerinden 3105 lik var same explorer 90 ile kapıştı ve 90 lık onu çektı birde çok çabuk bayılıyor
TÜMOSAN bence yeni serilerinde şanzuman ve motor uyuşmazlığı var bu yüzden her işe uygun bir fites bulamıyorsun bu yüzden de fazla yakıt yakıyor
JONDERE bence bu traktörlerin ön takımları biraz hafif kalıyor ön tekerlekleri çok çabuk yiyiyor ve birde fazla mazot yakıyor
Diyer markaları araştırmadım ben 80 ve85 beygirlik arası motorlardan düşünüyorum aslında benim motor yeter ama 1 yıl önce babamı kaybettim ve kendimde bir kurumda çalışıyorum sadece hafta sonu çalışabiliyorum çalıştığım arazi 450 dekar yani benim alaçağım traktör fazla arıza açmamalı ve tabiki hepimizin derdi fazla yakıt yakmamalı
DÜŞÜNCELERİNİZİ veTAVSİYELERİNİZİ BENİM İLE PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUM
TEŞEKKÜRLER
....... saygı deger arkadaşım bırak milletin dedigini sen saglamlık istiyorsan sana tek bir sey söyleecegim ben adanada cifcilik yapıyorum bizim buraların topragı agır 80 lik makina 3 lü 14 numara pulluk ceker 100 hp lik traktör ise 4 lü 14 lü pulluk ceker... ben 800 dönüm yer işliyom arkadaş sulu olrak ben de bir cok traktör var benden sana dost tavsiyesi saglam bir traktör istiyorsan brak onun bunun dedigini... ben marka tutumuyorum... cunku bende her marka traktör var saglam bir traktör alacaksan arıza kolay lolay vermeyecek traktör john deere all derim ben bak yanlış anlama benden alman önemli degill ama ben gecen sene johndeere aldım 85 hplik biraz kücük geldi işimi görmüyor satıp 120 hplik makina alacam alırsan kabinli klmali 85hp levleli gercek bir amerikan bir traktör satayım sana ararsan görüşürüz 2008 model 1 yıl garentisi devam ediyor...sıfırırı 64 milyar ben 50 ye verecem alırsan görüselim 85 hplik bir traktör işini görürse...0505 725 14 71...

eger erkunt 80 servet 4x4 ü 85 hb gücünde bir jonderyi geçemeyecekse erkunt fabrikayı kapatsın.begenmediğin servet senin 100 hb gücünde traktörle her konuda bahse girir kontak bırakmasına nice jondereleri nh mf gördü begenmediğin erkunt.saglamlıksa saglam 3 slindir 100hb dir gücü de bakma sen 75 hb olmasına.okadar düşmedi 3 pulluk çekmeye

köylü link=topic=16211.msg154483#msg154483 date=1234537488' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
ne dim hiç birini kullanmadım ve adamında aklı karışmış durumda aynı benim gibi erkunt alsam olurmu ...............

enter ci arkadaşım yeni bir traktör olsun diyorsan erkunt servet 4x4 al çok büyük arazilerde her yerde çok güzel iş yapar.alanın kullananın %99.9 memnun fabrika ile görüş.sana her konuda yardımcı olurlar.deneme amaçlı traktör de kullanabilirsin.bu yakın ilği ve sevgiyi bir yerde bulamasın emin ol.traktör olarak alırsan ileride satsan yine erkunt alırsın bukadarda hastalık yapıyor.bulaşıcı bir virüsü var.işin şakası ama al önce dene agır işlerde ve büyük makinalarda ve aletlerde deneki kararını ona göre ver tüm alıcılara tavsiye edilir.ben kullanıyorum 3 yıl olacak çok süper bir şey.yolda tarlada yakıt da çok idael bir mal.
YA ARKADAŞIM BİLİYORUM HAKLISIN AMA ALMAYA PARA YOK PARA ........... BEN YİNEDE ENTERİMLE İİYİM

enter link=topic=16211.msg162632#msg162632 date=1236516098' Alıntı:
YA ARKADAŞIM BİLİYORUM HAKLISIN AMA ALMAYA PARA YOK PARA ........... BEN YİNEDE ENTERİMLE İİYİM
abim paran yokta neden yoruyon insanları.hheeeehehee

Arkadaşlar SAME EXPLORER 85 T aldım elimdeki 285 S (1994 model) verdim üzerine de 40 000 tl verdim. yorumlarınız için teşekkürler.

yanlız adam link=topic=16211.msg163826#msg163826 date=1236871577' Alıntı:
Arkadaşlar SAME EXPLORER 85 T aldım elimdeki 285 S (1994 model) verdim üzerine de 40 000 tl verdim. yorumlarınız için teşekkürler.

sameyi seçmekle iyi etmişsin.
hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
..

tevfik3 link=topic=16211.msg163814#msg163814 date=1236867866' Alıntı:
abim paran yokta neden yoruyon insanları.hheeeehehee
ya napayım arkadaş.....
böyle uzaktan konuşuyoz
ne duyduysak onu söylüyoz
enterle geziyoz

enterCi sana Enterden iyi haCet yok :))))) sen Sanayiye Yine 1ooo tL bayiL bak keyfine benim Eski enter Senınkınden dhaa masraflii yahuu

wan7ed link=topic=16211.msg163870#msg163870 date=1236878782' Alıntı:
enterCi sana Enterden iyi haCet yok :))))) sen Sanayiye Yine 1ooo tL bayiL bak keyfine benim Eski enter Senınkınden dhaa masraflii yahuu
arkadaş sende taktın bana ve enterime ya masrafsız masrafsız diyosun ama oku şunu
babam arka dağıttı 3000 tl ödedik o zamanda 2000 senesinde paraydı yani

enter link=topic=16211.msg164931#msg164931 date=1237130997' Alıntı:
geçen senede hidrolik kutusunu patlıttım bak nazar didircen bozuşçaz sonra

benımkındede Hidrolikte Sorun war nasiL ederizzz bilmiorum enterci yag kaciriyor yapamiorLar kii Ehli usTa yok 2 hafta oke sonra bir işe baslaa yarısına gelmeden hıdrolk bıtti..
sımdıkde yuk yokken hodrolık kaldırıyor tırmık taktımdı tarlaya gıtcem kaldırmıo ındırmıooo gerı cıkarttim o halde duruyorr bakım yagmı kalmadi baska bi nane mi war gorces. gubre atarkenn Calisicak bakamm kaldirmazza işimiz bitik

enterci ne kadar para denkleyebilirsin ne kadar gücün var.söylersen bizde ona göre düşünelim yazalım.gelirin varmı borç ödeyecek kadar.gerçekten alıcımısın yoksa hastalık mı.?

yok be abi ben şakasına takılıyom size hemde da görüyon 15 yaşındayım hayallerimin başındayım
ama traktör sevdam anlatamayacağı kadar büyük zaten onu sokmaya tarla yokki napim onu zaten bu enter bile fazla geliyo babamda çok kızıyo traktörlere ilgime ama napim duramıyom köye bi traktör gelsin hemen görmeye gidiyom ama güzel bi kız gelmiş deseler yerimden kalkmıyom o derece