Lda sız erkuntlardan biri sanırım.O motorda LDA olsa, ayarları düzgün olsa adım attırmaz.
LDA tam olarak nedır hocam
Lda sız erkuntlardan biri sanırım.O motorda LDA olsa, ayarları düzgün olsa adım attırmaz.
Motor çeki de daraldığında ekstra yakıt verir , yani 18 - 20 gazda istediği yakıtı 15 gazda verir daha fazla güç ve yakıt tasarrufu yapar..LDA tam olarak nedır hocam
hamdi.. caseciden haber bekliyoz.. yalnız buralar yagışlı suan..
bide ciddi bi alıcı cıktı 640 ile takas edelim diyo..
bekliyoz yani..
---
zetoru ön plana cıkarma değil..
erkunt un adı 80 ama hem 3 piston hem de adım gibi eminim SİLİNDİR HACMİ zetordan kucuktur..
bunlar gözden kacan BÜYÜK ayrıntılar..
Lda li acik pompali erkuntta gorduk hocam kotunun iyisi diyebiliriz ama beklenilen seviyede deil su bi gercekki erkunt ucuz basit bir sistemi lda yi hala uygulamiyor traktorlerinde
Zetor, video saniye 74 geri vites dişlisi sesi var.Sağlammış. Ustaya ekmek çıkarır.
Şu anki modellerinde var sanırım.Sizin oradaki erkuntlarda mı sorun var bizim bölgedekiler mi çok çekiyor bilmiyorum bizim burada da erkuntlar çok beğeniliyor.65-56 ve nimet 70 kullandım erkuntun üstünlüğü bariz belli oluyordu.Bence beygirinin hakkını veren bir modeldi yani.Tabi daha iyileri vardır ama kesinlikle kötülenecek mal değil.
Bütün parcaların toplamından daha farklı bişeydir..
Bugün Perkins motor kullanarak traktör üreten onlarca marka var..
Lakin bi Uzel-Mf kadar hemen hiçbiri meşhur-başarılı olamadı gibi..
Dediğim gibi hepi topu 10 yıllık bi traktör mazisi anca bu kadar olur..
Ki yerlilerin içinde en azimli, en müşteriye kulak veren, en yenilikçi olduğu halde..
Arkadaslar bu is boyle olmayacak.Traktor firmalarida bunu yapmaz ama sanirim sonunda umut özkan bi zetor getirecek Ercan erkunt diger arkadaslarda hatrini gecirebildigi markakardan getirecek bu is cozulucek.Ne zetorculardan bir video var video cekilsede ya becerilemiyo yada inanilmiyo birseyler oluyor.traktor firmalarinin tapasi yerse boyle birsey yapin yoksa bu forumda kalpler kirilacak.
Dogru diyon bi zetor alamadik kendimize.Umut abi senin yuzunden zetor sevdalisi oldum baska motorlar oyuncak gibi geliyo sen yorumlari kafana takma onlar zetor kullanmayan bilyeyen kisiler aynen devam