erkunt 70 ile 70 56 nın çekişmesi

Ynt: erkunt 70 ile 70 56 nın çekişmesi

şu abartarak yorum yapanlara ne diyeceğimi bilemiyorum doğrusu. 70-56 çekildi diye kaldırıp çöpe atacak değiliz. erkunt başarılı işler yapıyorsa onuda yerin dibine sokacak değiliz. fiatı tanıyoruz. iki römork yükle hadi çıkarın seri 4 vitesiyle 30 kilo metre hızla aklı başında hiç kimse bunu idda etmez. 70-56 ile iki araba mahsul römorkun biri çift ilavve arabaların ağırlıklarıyla birlikte nerden baksanız16 ton yük rampaya vurduğumuzda 2 seri vitesi bile değil seri 1 vitesi tek römork olsa seri 2 belki 3 lede çıkar ama seri dört vites diye idda edenlere ancak şaşarız. gelelim erkunta seri 4 vitesi 45 kilo metre hız yaptığını diyenler var hadi diyelim kırk kilo metre bu rampayı nasıl çıkacakmış böyle yüklerle idal viteslerine takın bak nasıl çıkar. çoğu erkunt ve viteslerini bilmiyor bilmedende yorum yapıyor. kendi kullandığı markaları met etmek için sallıyorda sallıyor. tekrar vurgulayalım fiatı seviyorum ama erkuntuda gözetiyorum. hatta tümosanı ve diğer markalarımızıda destekliyorum.

Ynt: erkunt 70 ile 70 56 nın çekişmesi

zerenler42 link=topic=37836.msg529038#msg529038 date=1328456266' Alıntı:
arkadas demıskı 135 lik beni gecti die.kardeslık kusura bakma sen traktor surmeyi bilmiyon.yada benım traktor farklı.H-4 ile rampada bayılır oanda L-4 taktınmı 2200 devırdeki hızı 33 km.nasıl geccekmıs 35 lik.atma barii.h-4 vitesi duz yolda yakıt sarfıyatı icin yapmıslar.galıba sen baska vite bilmıyosun.sunu unutmayalım traktoru traktor yapan üzerindeki sofordur.buarada JD YEdeyınmeden gecemıcem.erkunttan artıları var guzel traktor ammaaaa türkiye pazarında satılan JD ler hndistan malı..bana getirin hakiki alman jd ozaman saygılar derim..cogu kisi bilirkii bugun hala pekazda olsun piyasada ingiliz ve hindistan malı 444 enter var .eskıden bu enterler satılırken ingiliz enter dedimi hemen satılır .hindistan enter dedimi yarı fiatına hatta cogu kısı almazdı bile.peki bu jd yi ithal eden firma nie alman uretimini getirmiyo..getırsinde herkez bi traktor görsun .aynı model alman malı JD ile hindistan malı JD arasında 20 bin tl fark var inanmayan bayılere gıtsın sorsun..jd guzel traktor ama kımse hindistan malı jd yi ovmesinn.
kardeşlik kusura bakma da sen de okumayı yazmayı pek bilmiyosn. iyi oku bakalım ben mi sürüyorum traktörü. bunu söyleyen bi arkadaşım. ben erkunt kötü
de demedim. gelmişsin bir de benim şöförlüğüme laf söylemeye kalkışıyosun. ben burada almış olduğum bir duyumu naklettim. ifade tarzımdan belki algılayabilirsen kötüleyecek birşeyde demedim. varsa yanıldığımız bir nokta saygı ve hoşgörü çerçevesinde yanıt ver...