erkunt 4lü 11 inç case 4lü 12inç case erkuntun üzerine çıkıyor:):

Ynt: erkunt 4lü 11 inç case 4lü 12inç case erkuntun üzerine çıkıyor:):

altı ustu traktörün 58 hp gücünde neyını iddaya vuruyorsun kı. . . . 265 çekemıyo senın dediğine göre onu sen eğer nohut yerlerını pullukla hazırlıyorsan bılemem bneım tt 55 de 5 li 11 li çeker ozaman. . . . nohut yerinde gelsın anız sursun göreyım o pulluklarla

dediğim gibi erkunt iyi reklam yapıyor hepde soğutucu reklamlar. . . . perkınsdemi türk malı???

ozgurefe09 link=topic=34386.msg296454#msg296454 date=1285010197' Alıntı:
tamam sen diyorsun ki 80 lik le 120 liği kıyasladılar oky diyelim 4 lü 13 lü sabanı kaç bg lik motor çeker benim motorun video ları var canavar gibi çekiyor bayii motorumu değil
kardeş çekmeye kaldıysa bwnim td65d 4lü14 lü çekiyo videosuda var ama toprakdan toprağa fark eder benim sürdüğüm yer bahar sürümüydü tam tavındaydı şimdi çekmeye kalksan 4lü12 yi anca çeker yani bi taraktörün kapasitesinden fazla güç istemek mantıksız.70 hp lik bi traktör kalkıp 90 hp güç üretemez demi

alim1903 link=topic=34386.msg296664#msg296664 date=1285143906' Alıntı:
kardeş çekmeye kaldıysa bwnim td65d 4lü14 lü çekiyo videosuda var ama toprakdan toprağa fark eder benim sürdüğüm yer bahar sürümüydü tam tavındaydı şimdi çekmeye kalksan 4lü12 yi anca çeker yani bi taraktörün kapasitesinden fazla güç istemek mantıksız.70 hp lik bi traktör kalkıp 90 hp güç üretemez demi
bak şimdi alim her traktörün bg güçleri farklıdır motorların birde şanzuman difransiyel olayı vardır motordaki gücün lastiklere verilmesi olayı anladın mı işte bu her motorda aynı değildir mesala masseyde yüzded 45 ama erkunt ta yüzde 65 işte burdan kazanıp çekiyor motor demek sadece bg gücü demek değil bilmem anlatA BİLDİM Mİ

firari11 link=topic=34386.msg296463#msg296463 date=1285012541' Alıntı:
sen motorunu bindir kamyona getir bnm toprağımda çek o pullukları ben sana bnm td65 i verricem.ziraat mühendisi dedi bn bütün şehirleri gezdim ama bileciğin toprağı kadar sert ve verimlisi görmedim dedi adam.
FİRARİ BIRAK SENDE YAA NE 65 TD Sİ TEK ÇEKERİ VAR BURDA ADAM TAKMIYOR GEÇEN 9 BACAĞI TAKTIM GELDİM İDDİA YA GİRDİK ÇEKEMEZ DEDİ DÜN AKŞAM 70 LİĞİNİ İÇİVERDİM SEN TD 65 DİYORSUN TOPRAK DİYORSUN BİR SERT TOPRAK ORADA MI VAR HER BÖLGENİN KENDİNE GÖRE SER TOPRAK OLAN YERİ VAR BURDA ÇIKMIŞ SERT TOPRAK MUHABBETİ YAPIYORSUNUZ BENİM 50 DEKAR BÜTÜN OLAN YERİM VAR İÇİN DE 15 ÇEŞİT TOPRAK SEN NEDEN BAHSEDİYORA-SUN PULLUK MU DEĞİŞTİRİYORUM AYRI AYRI BOŞ YORUM BUNLAR

AKGÜN43 link=topic=34386.msg296662#msg296662 date=1285143612' Alıntı:
altı ustu traktörün 58 hp gücünde neyını iddaya vuruyorsun kı. . . . 265 çekemıyo senın dediğine göre onu sen eğer nohut yerlerını pullukla hazırlıyorsan bılemem bneım tt 55 de 5 li 11 li çeker ozaman. . . . nohut yerinde gelsın anız sursun göreyım o pulluklarla

dediğim gibi erkunt iyi reklam yapıyor hepde soğutucu reklamlar. . . . perkınsdemi türk malı???
SEN SOĞUYA BİLİRSİN ÜRETİCİ ISINIYOR Kİ GÜN GEÇTİKÇE YAYGINLAŞIYORR....

AKGÜN43 link=topic=34386.msg296673#msg296673 date=1285145077' Alıntı:
zaten hiç ısınmadıM HERKESİN KENDI GÖRÜŞÜ. . .
elbette bende mesela yani bizim aile ye hiç fiat motor girmedi newholland da dahil hep 0 alındı hep massey di birte bu farklıydı yani bende oldum olası o guruba ısınmadım

aga sizin traktörünüz erkek bizimki dişi daha ne yapayım traktörünüzü karalamadık iyi diyoruz ama erkuntcular niye bu kadar iddaacı bişeyleri kanıtlamaya çalışıyo benim new hollahnd var hiç bi şekilde sizin gibi yaygara yapmadım.

alim1903 link=topic=34386.msg296691#msg296691 date=1285146549' Alıntı:
aga sizin traktörünüz erkek bizimki dişi daha ne yapayım traktörünüzü karalamadık iyi diyoruz ama erkuntcular niye bu kadar iddaacı bişeyleri kanıtlamaya çalışıyo benim new hollahnd var hiç bi şekilde sizin gibi yaygara yapmadım.
alim yaygara değil bu bazı kesim var kabul etmeyen herkez senin gibi geniş düşünmüyor

ozgurefe09 link=topic=34386.msg296670#msg296670 date=1285144913' Alıntı:
FİRARİ BIRAK SENDE YAA NE 65 TD Sİ TEK ÇEKERİ VAR BURDA ADAM TAKMIYOR GEÇEN 9 BACAĞI TAKTIM GELDİM İDDİA YA GİRDİK ÇEKEMEZ DEDİ DÜN AKŞAM 70 LİĞİNİ İÇİVERDİM SEN TD 65 DİYORSUN TOPRAK DİYORSUN BİR SERT TOPRAK ORADA MI VAR HER BÖLGENİN KENDİNE GÖRE SER TOPRAK OLAN YERİ VAR BURDA ÇIKMIŞ SERT TOPRAK MUHABBETİ YAPIYORSUNUZ BENİM 50 DEKAR BÜTÜN OLAN YERİM VAR İÇİN DE 15 ÇEŞİT TOPRAK SEN NEDEN BAHSEDİYORA-SUN PULLUK MU DEĞİŞTİRİYORUM AYRI AYRI BOŞ YORUM BUNLAR
niye büyük yazıyla yazıon?
senin ben ile bir derdinmi var.iyiki erkuntun varmış senin ya vala.nh nin bişey kanıtlamasına gerek yok.erkunt daha boş romorku götüremiyor.daha rampayı karşıdan gördünmü vites düşüyor.bnm nh aynı yeri 4 le 2 gaz bile düşmeden çıkıyor.h dionz l dionz.yolda giderken ne l ye geçiyor nede r ye geçiyor cayır cayır cayırdıyor.sizin iyi dediniz şanzıman buysa at çöpe.bn çok inceledim şanzımanı.nh ile bir fark göremedim.? hepsi şaftlı işte.şaft devamlı dönüyor.2 sininde.

9- Sitemizde, büyük harfle ve büyük boyutta yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

firari11 link=topic=34386.msg296696#msg296696 date=1285148719' Alıntı:
senin ben ile bir derdinmi var.iyiki erkuntun varmış senin ya vala.nh nin bişey kanıtlamasına gerek yok.erkunt daha boş romorku götüremiyor.daha rampayı karşıdan gördünmü vites düşüyor.bnm nh aynı yeri 4 le 2 gaz bile düşmeden çıkıyor.h dionz l dionz.yolda giderken ne l ye geçiyor nede r ye geçiyor cayır cayır cayırdıyor.sizin iyi dediniz şanzıman buysa at çöpe.bn çok inceledim şanzımanı.nh ile bir fark göremedim.? hepsi şaftlı işte.şaft devamlı dönüyor.2 sininde.

9- Sitemizde, büyük harfle ve büyük boyutta yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.
büyük yazı olduğunun farkında değilim bu 1 sana hayırlı işler buda 2 sende kanıtla seninkini de görelim boş römorku çıkaramayan motor nasıl oluyor da 9 lu çizeli çekiyor deyip düşünmek lazım pek mantık çerçevesinde değil ama senin gönlün hoş olsun

ozgurefe09 link=topic=34386.msg296705#msg296705 date=1285149989' Alıntı:
büyük yazı olduğunun farkında değilim bu 1 sana hayırlı işler buda 2 sende kanıtla seninkini de görelim boş römorku çıkaramayan motor nasıl oluyor da 9 lu çizeli çekiyor deyip düşünmek lazım pek mantık çerçevesinde değil ama senin gönlün hoş olsun
ya senin toprağın tavlıdır sürersin.anlatamıozki adama.kardeşim. 60 hp lik motora 9 lu çizel :D bn 640 a 7 li takıodm.anca çekiyordu.bizim toprammızda çekmez.banada tuaf geliyor şimdi sen 60 hp lik motora 9 luu patlatma. :D erkunt bayisindeki ali şeni bi kandıra bilsem deniycez onun motora takıcaz 4 lü 14 no yu.td85 i de sokucam tarlaya 4 lü 16 ile görücem o zaman ama ikna edemedim.onun dediği sadece bağlayam arka arkaya.tek bildiği bu.

özgür kardeş şimdi firarinin dediği gibi senin toprak tavındadır çeker ben güzün jh5725 90hp lik traktörle 7 lisini çektim o traktörden aşağı bi traktörün çekeceğini zannetmem bizim burda td65 e bağladım yarısına anca geçirebildim 4 çeker traktör birazdaha kolları indirdimmi traktör olduğu yere gömülüyo kalıyo kaldıki senin traktörün tek çeker dediğimi anlamışsındır saygılar....

firari11 link=topic=34386.msg296696#msg296696 date=1285148719' Alıntı:

bende 70t 4wd var dogru erkunt surat yaparken arkasında yuk oldugunda hız yapamıyo neden bilmiyorum ama agır vitesindede hiç bi motor eşit şartlarda hiç bi motor a pabuc bırakmaz yani ama seride arkasında 2 ters ramorku vardı h4 de çekemedi l 4 te de zorlandı bazı yerlerde neden boyle yapıyor bilmiyorum ama 2. viteste falan istedigin kadar ramork tak bogulmuyo ama seride giderken bogulma yapıyo

o videoyu çeken adamın öküzlüğü biri 70 lik biri 80 lik ve ikiside 4 lü pulluk takıyo yiyosa case ye tak 5 li 12 liyide ben göreyim bi....
al gel bide bizim erkuntla kapıştıralım yiyosa.....

biskremmisin ne haltsan adam gibi konuş çekemiyor işte motorun niye kabullenemiyon casenin çektiginin yarısını çekemiyor 10 bg bu kadar fark yaparmı.

KONYALI ALİ link=topic=34386.msg303862#msg303862 date=1288023825' Alıntı:
biskremmisin ne haltsan adam gibi konuş çekemiyor işte motorun niye kabullenemiyon casenin çektiginin yarısını çekemiyor 10 bg bu kadar fark yaparmı.
arkadaş iyi konuşmuyor ama 10 bg az değil ki kardeş sen 60 56 ile 70 56 ın çektigi pullugu çekebilirmisin? mesela 70 e 4 lu 12 koş çeker ama 60 56 onu zor çeker birkaç kez suruldukten sonra çeker yani aynı yeri bg gucune gore değişir motorun gucu