Erkunt 110 crd

İş kapasitesine ve ekonomi uygunsa 2. Traktör bu tür durumlarda riski azaltıyor.
Sezon bazen çok kısa oluyor.
Evet doğru söylüyorsun ben bu yil turkiye den alicaktim 2 traktör u bu is geldi başımıza 60 70 bin tl ye bi traktör almayı dusunuyordum ekim ilac vs icin ama plan program altust oldu daha 400 saatte traktör 3 ye bölünüyor

Geçmiş olsun. Crd nedense dikiş tutturamadı gitti. Bir yerde bir sıkıntı var gibi. Bizim köyde de üç tane var. İlk geldiklerinde ikisi ariza yapmıştı. Sonra bir daha duymadım. Ama onlar Deutz hepsi.

Mccormick hayırlı olsun bizde isteriz yerli traktör ve ekipman kullanalim malesef sonuç ortada.o kadar para ver işin şansa kaliyo yerli de iyide cikabiliyo kötüde.

Çok geçmiş olsun abi.400 saatte traktörü böyle gördükten sonra Fendt olsa da fayda etmez.Yeni traktörün de hayırlı olsun bu arada.Sen hazır Avrupa'dayken en baştan yapman lazımdı bunu :)

Geçmiş olsun. Crd nedense dikiş tutturamadı gitti. Bir yerde bir sıkıntı var gibi. Bizim köyde de üç tane var. İlk geldiklerinde ikisi ariza yapmıştı. Sonra bir daha duymadım. Ama onlar Deutz hepsi.
Sagolasin erkan bu crd lerde kalibrasyon sorunu var motor ve difransiyel ayarini yapamiyorlar artik deutz kendisi yapacakmış bunu demek ki bir sorun var