İş kapasitesine ve ekonomi uygunsa 2. Traktör bu tür durumlarda riski azaltıyor.Sağolasin evet malesef çok kötü zamana denk geldi her iste bir hayir vardir teşekkürler
Sezon bazen çok kısa oluyor.
İş kapasitesine ve ekonomi uygunsa 2. Traktör bu tür durumlarda riski azaltıyor.Sağolasin evet malesef çok kötü zamana denk geldi her iste bir hayir vardir teşekkürler
Evet doğru söylüyorsun ben bu yil turkiye den alicaktim 2 traktör u bu is geldi başımıza 60 70 bin tl ye bi traktör almayı dusunuyordum ekim ilac vs icin ama plan program altust oldu daha 400 saatte traktör 3 ye bölünüyorİş kapasitesine ve ekonomi uygunsa 2. Traktör bu tür durumlarda riski azaltıyor.
Sezon bazen çok kısa oluyor.
Aynen bende senin gibi düşünüyorum at hirsizi gibi hepsi [emoji1]geçmiş olsun, servisin dükkanında bile hayır yok umarım yapılır
Sagolasin bu traktör ler bence fabrikasyon hatali ama bunu anlatmak cok zor ciguli cekerken traktör arka.dagitir miGecmis olsun abi erkuntun crdlerde bu sikinti var burdada ayni 50 saatte yagi bosaltti kendisi 400 saatte komple bolduler
Sagolasin erkan bu crd lerde kalibrasyon sorunu var motor ve difransiyel ayarini yapamiyorlar artik deutz kendisi yapacakmış bunu demek ki bir sorun varGeçmiş olsun. Crd nedense dikiş tutturamadı gitti. Bir yerde bir sıkıntı var gibi. Bizim köyde de üç tane var. İlk geldiklerinde ikisi ariza yapmıştı. Sonra bir daha duymadım. Ama onlar Deutz hepsi.
Teşekkürler ben.bunu alirken adamlar yalvardi landini al.diye iste aldim sonuc ortadaMccormick hayırlı olsun bizde isteriz yerli traktör ve ekipman kullanalim malesef sonuç ortada.o kadar para ver işin şansa kaliyo yerli de iyide cikabiliyo kötüde.
Teşekkürler anil bu traktör 3 ye.bölünüyor boyle bastan yanlış yaptim hadi turk mali bisey olduğu zaman edirneden parca aliriz vs vs aldikÇok geçmiş olsun abi.400 saatte traktörü böyle gördükten sonra Fendt olsa da fayda etmez.Yeni traktörün de hayırlı olsun bu arada.Sen hazır Avrupa'dayken en baştan yapman lazımdı bunu
Sagolasin hocam teşekkürler iyi dileklerin icin ınşallah hayırlısı olurGeçmiş olsun.Yeni traktörünüz hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
Sagolasin bu traktör ler bence fabrikasyon hatali ama bunu anlatmak cok zor ciguli cekerken traktör arka.dagitir mi
Aynen öyle hocamAğır hizmet tipi şanzımanların nerelerde kullanıldığını biliyoruz, amma velakin firmaların söylemediklerini biz söyleyemiyoruz, bakımları da ona göre masraflı oluyor.