Bu hafta ekicem abiUsta var ilim yok yap boz ustası hepsi , ekebildinmi çiçek havalar iyi gidiyor
Bu hafta ekicem abiUsta var ilim yok yap boz ustası hepsi , ekebildinmi çiçek havalar iyi gidiyor
Arıza bulma makineleri yok galiba burdada yapıyolar yapılmayanlar, çoruma gidiyor.
Kolay gelsin abi kulladığın ekipman kazaayağıyla aynı işi görüyor muBereketli olsun herkese bu günden birkaç kareEkli dosyayı görüntüle 47218Ekli dosyayı görüntüle 47219Ekli dosyayı görüntüle 47220Ekli dosyayı görüntüle 47221
Bereketli olsun üstadım korunga su istiyor mu bir kere mi biçiyorsunuzKorunga yeri hazırlığı Ekli dosyayı görüntüle 47227
Bölgemizdeki ekinler sanki canlandıEkli dosyayı görüntüle 47228
Teşekkğr ederim abi bi bakalım , olmazsa konyaya pompayı göndeririz.fuat kardeşim,
traktörün düzene girmezse, jd konya bayiisi arkadaşım her türlü yanındayım.
Celal bizde herkeste varKolay gelsin abi kulladığın ekipman kazaayağıyla aynı işi görüyor mu
Bizim burda tiller diyorlar pek yok kazayağı da artık pek iş yapmıyor bunlar randımanlı iş yapıyor mu
Allah razı olsun kıraç araziye ekiliyor .Bereketli olsun üstadım korunga su istiyor mu bir kere mi biçiyorsunuz
Aleyküm selam abi. Çok şükür iyiyim sen nasılsın bahar geldi galiba sizin oralaraselam beyler,
herkes nasıl,
umarım hepiniz mutlu ve sağlıklısınızdır,
tam geldi derken, bugün karla karışık yağmur yağdı,Aleyküm selam abi. Çok şükür iyiyim sen nasılsın bahar geldi galiba sizin oralara
benim aldığım fiyatı, dahada aşağı indi,Bugunlerde yüklü miktarda alım yapacam dahada düser diye bekliyoz zamanı geldi almak lazim
6500 den 400 lt almiştim 200 lt anca kullandiktam geldi derken, bugün karla karışık yağmur yağdı,
sabahları halen dön görüyorum,benim aldığım fiyatı, dahada aşağı indi,
bize herşeyde bir kazık var![]()
Hepsi dolu durur.Deponuz full,dolu olsun
Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım
sizce tip olarak hangisi daha iyi
-New Holland : T 5000
-Claas : Axos
-Deutz-Fahr : Agrofarm
-Case-İH : JX-U
-Fendt : 200
-Valtra : A
-Massey Ferguson : 4400
-John Deere : 5020
ortalama aynı güçteki serilerden hangisi daha güzel (TİP Olarak)
Alın size muhabbet![]()