Allahın bereketi,nasibi üzerinize olsun,
hayırlı cumalar beyler,
hayırlı cumalar beyler,
Allahıni seveyim Mahmut sırta ekim bunlar.Ben hep hayal ettim bunu ,yapacak adam bulamadım. Allah muaffak etsin...Hayırlı bereketli cumalar herkese kolay gelsin [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 47439Ekli dosyayı görüntüle 47441Ekli dosyayı görüntüle 47440Ekli dosyayı görüntüle 47442Ekli dosyayı görüntüle 47443
Sağol abi teşekkür ederim buda düze ekim akrabanin biz bakıyoruz,Allahıni seveyim Mahmut sırta ekim bunlar.Ben hep hayal ettim bunu ,yapacak adam bulamadım. Allah muaffak etsin...
Emin ol hastalığa daha dayanikli, verimi daha farklı olacak...Sağol abi teşekkür ederim buda düze ekim akrabanin biz bakıyoruz,
Aradaki farklar sirta ekim daha erken çıktı ikisi ayni gun icinde ekildi ve sirt yaptığımız tarla kuruydu diğer düze ekim yaparken tapana toprak yapışıyordu, aslında imkan olursa sirta ekmek daha iyi duruyor Ekli dosyayı görüntüle 47458
Şu anlık o kadar yağışa rağmen kimsede köse hastalığı yok abi gecen yıl hastalık yapmıştı, verim olarak inşallah iyi olur cumlemizin abi[emoji4]Emin ol hastalığa daha dayanikli, verimi daha farklı olacak...
Sinoptik iyi dostum tavsiye ederim bu Bafra nin 10 günlük hava tahmini genel olarak kesin tutuyorHava durumunu nerden takip etmeli? Ben mgm den takip ediyorum fakat yağış ihtimali yüzdesi vede tam detaylı vermiyor, var mı tavsiye detaylı veren site?
Hava durumu bu yıl beni cok yanılttı en az 4 5 site takip ediyorum mgm de tutmuyorHava durumunu nerden takip etmeli? Ben mgm den takip ediyorum fakat yağış ihtimali yüzdesi vede tam detaylı vermiyor, var mı tavsiye detaylı veren site?
Buda senin bölge kardeşim Osmaneli di sanırımHava durumu bu yıl beni cok yanılttı en az 4 5 site takip ediyorum mgm de tutmuyor
Evet abi bilecik osmaneliBuda senin bölge kardeşim Osmaneli di sanırımEkli dosyayı görüntüle 47465
Hemen bakalım salı günü yağışlı gösteriyor 5.2mm dostum pazartesi de 0.5 diyor bir cisenti yapabilirUzunköprü de durum nasıl dostum![]()