Tav güzel görünüyor, sen ekmene bak yağmur yakın ,.
Yerler ekildi çoktan abi sürülen yerler yazlık yine
Tav güzel görünüyor, sen ekmene bak yağmur yakın ,.
Kolay gelsin iyi çalışmalarEkli dosyayı görüntüle 43501
Herkes kış bekliyoda biz 15 gündür güneş görmüyoz alpu ovası iskandinavya ya döndü [emoji15]
Kolay gelsin abi toprakta kömür gibi maşAllahEkli dosyayı görüntüle 43501
Herkes kış bekliyoda biz 15 gündür güneş görmüyoz alpu ovası iskandinavya ya döndü [emoji15]
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Kolay gelsin abi toprakta kömür gibi maşAllah
Bereketli olsun, bizde sürülen yerlere bu gün tiller çekiyoruz.Havalanınca iyi olur.Yerler ekildi çoktan abi sürülen yerler yazlık yine
Biraz yer bakıyorum ayçiçek için bulursam sürüm işi olacak bakalım hayırlısıSağol abi sen bitirdin [emoji1]
Bereketli olsun, bizde sürülen yerlere bu gün tiller çekiyoruz.Havalanınca iyi olur.
Kar yağarsa taa iyi olur, tavlanır.
Biraz yer bakıyorum ayçiçek için bulursam sürüm işi olacak bakalım hayırlısı
Eyvallah kardeşim sağolasınİnşallah bulursun Sinan abi
Reklamın iyisi kötüsü olmaz demiş herhal ama ters tepmiş.45 binden bir kuruş aşağı olmaz diyen galericinin sonu [emoji38][emoji23]Ekli dosyayı görüntüle 43514Ekli dosyayı görüntüle 43515
Bizim sokaktaki kedilerde geçenin bı vakti weeerrr weeerrr diye bağırıyor [emoji4]. Bebişi uykudan uyandırıyor-Kediler 20-140 Hz aralığında mırlama titreşimleri yayarlar. Bilimsel araştırmalar göstermiştir ki, bu frekansta titreşen sesler, birçok hastalığın tedavisinde etkili olmaktadır.
-Mırlayan bir kediyi sevmek sakinleştirir ve stresi azaltır.
-Kedi sahibi olan insanların 40% daha az kalp krizi riskleri vardır.
-Mırlama titreşimleri tendon (kemikleri kaslara bağlayan bağlar) ve kas sakatlanmalarını rahatlatmaktadır.
-Kedi mırlamaları yaraların enfeksiyon ve şişlik riskini azaltmaktadır.
-Mırlamalar solunum güçlüğü semptomlarını azaltmaktadır.
-Mırlamanın titreştiği frekans aralığı, birçok hastalığa iyi gelen ses frekansı aralıklarına denk düşmektedir.
-Kediyi sevmek ve mırlamasını dinlemek kan basıncını düşürür.
-SON YILLARDA BİR ÇOK AVRUPA ÜLKESİNDE HIZLA YAYILAN BAŞKA BİR GERÇEKTE,KALP DOKTORLARININ HASTALARINA,
KEDİ TERAPİSİ UYGULADIĞIDIR.
-SİZDE MIRILDAYAN BİR ''KEDİ''Yİ DİNLEYİN...
PİŞMAN OLMAZSINIZ !!!Ekli dosyayı görüntüle 43508
2 3 akşamdır aynı durum bizdede var ben ilk başta yan binadan geliyor sandım [emoji28] sonra baktım kediymişBizim sokaktaki kedilerde geçenin bı vakti weeerrr weeerrr diye bağırıyor [emoji4]. Bebişi uykudan uyandırıyor