Eyvallah, 2006 yılından kalma kestane balı vardı, çay kaşığıyla 3 öğün bal şerbeti yapıp içiyorum.Tekrar geçmiş olsun kaza değil ya gerisi kolay, köy horozuna pirinç çorbası, karabiber bal limon karışımı, öneririm hocam.
Eyvallah, 2006 yılından kalma kestane balı vardı, çay kaşığıyla 3 öğün bal şerbeti yapıp içiyorum.Tekrar geçmiş olsun kaza değil ya gerisi kolay, köy horozuna pirinç çorbası, karabiber bal limon karışımı, öneririm hocam.
Geçmiş olsun hocamEyvallah, 2006 yılından kalma kestane balı vardı, çay kaşığıyla 3 öğün bal şerbeti yapıp içiyorum.
Hava gündüzleri çok güzel oluyor ısmail abi 3 gündür güneş var geceleri soğuk oluyor dikkatli olmak lazım, güneş kendini çekince soğukluğu hissediyor insan hafiftenGeçmiş olsun hocam
Bizde de cok sıcak bu gün yelek bile agir geldi koyunlardayim
Hastalik havası korkuyorum babam rahatsızlandı koyunlara gidemiyor ben gidiyorum çocuk askere gitti ineklerde bana kaldı
Fena şekilde, [emoji855][emoji36] ... yatalak kaldık.
Gecmiş olsun hocam gece ayaz gündüz sıcak carpıyor adamıFena şekilde, [emoji855][emoji36] ... yatalak kaldık.
Abi Allah yardımcınız olsun.Babayada acil şifalar.delikanlida gelir inşAllah çabucak sürünün başına geçerGeçmiş olsun hocam
Bizde de cok sıcak bu gün yelek bile agir geldi koyunlardayim
Hastalik havası korkuyorum babam rahatsızlandı koyunlara gidemiyor ben gidiyorum çocuk askere gitti ineklerde bana kaldı
Bizdede sabah sert rüzgar vardı hava güneşli ama rüzgar kemiklere kadar işliyorBurada havada lodos, korkarım lodostan.hastalık havası
Sağol Adil babamin hastalabacağını bilseydim yollamazdim oğlumu iyice yanliz kaldimAbi Allah yardımcınız olsun.Babayada acil şifalar.delikanlida gelir inşAllah çabucak sürünün başına geçer
Benim babamda Yaz sonu hastalamisti. birkaç koyun vardı iş bana kalmıştı,iyi bilirim. ilk kez koyun sağmistim.simdi biraz iyi çoğunu sattı. Hobilik kaldıSağol Adil babamin hastalabacağını bilseydim yollamazdim oğlumu iyice yanliz kaldim
Geçmiş olsun acil şifalar amcaya, yalnızlık zor işler tek bir omuza bindimi sıkıntı, koyunları içerde bakmaya çalış abi, kendine iyi bak yoksa hepsi kalır,Sağol Adil babamin hastalabacağını bilseydim yollamazdim oğlumu iyice yanliz kaldim
Tv8,Usta şefe bakıp yutkunuyoruz[emoji3]Okları kılıçları alın osman başlamış[emoji1]
sağol cemal.
abone sayısında hiç çaba harcamadım.
kendi kendine olmuş![]()
Bıçakla yara dağladı, içim acıdı.Okları kılıçları alın Osman başlamış[emoji1]
CüneytArkın çok yapardı , her filmde en az bir kere dağlardı yarasını,.artık etkilenmiyorum.millet nelerle uyutuluyor gördükçe ...Bıçakla yara dağladı, içim acıdı.
Bal, en iyi antibaktireyel gıdadır.Yaralara sürülebilir.
Bal mumundan yanık merhemi yapılabilir.