Aleyküm selam hocam hayırlı cumalarSelamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü ebeden daimen.
Hayırlı cumalar dilerim.
Hayırlı cumalar ismail abi kolay gelsin bereketli olsunHayırlı cumalar
Hayırlı bereketli işler
İşiniz gücünüz rast gitsin
Yagmurlu bir gün , ayçiçek yerine arpa ekimi bitti kuru kolay bir tav vardı
Çayıra şeker gübresi attim 10 kg kadar
Ekli dosyayı görüntüle 42086Ekli dosyayı görüntüle 42087
Bizim koltuklar o kadar pahalanmismi yavBedavadan biraz pahalı [emoji28]Ekli dosyayı görüntüle 42120
Bizim koltuğun altta parçası kırılmış koltuk esnemiyor inmiyor aşağıya kolay kolay, ayçiçeğine enine goble cekerken ziplarken oldu şimdilik zararı yok duruyor öyleBedavadan biraz pahalı [emoji28]Ekli dosyayı görüntüle 42120
2014 de 1100 tl di bende başka ona benzer başka marka aldım ama orjinal kadar rahat degilBizim koltuklar o kadar pahalanmismi yav
Benimde yaylar kırılmış 2014 de deiştirdim orjinal 1100 liradı bende 600 e başka marka aldım amma hiç rahat değimBizim koltuğun altta parçası kırılmış koltuk esnemiyor inmiyor aşağıya kolay kolay, ayçiçeğine enine goble cekerken ziplarken oldu şimdilik zararı yok duruyor öyle![]()
Kışın sabahları soğukta bende hiç uğraşmıyorum direk vurdurup çalıştırıyoruz, tek sorun bazen ilk marş uğrastiriyor ama değerini bil traktör piyasası yükselmiş 480 almış birisi 19 milyara[emoji3]Kış gelir ve 640 kanser etmeye başlar. Sabah zor çalıştırdık. Başta aküsü eskiydi normal dedik. Sonra tümoyu tek marşta çalıstıp ona takviye yaptık, çalışmadı.
Emanet Ferguson 185 vardı. Onun aküyü 640a taktık, rahat çevirmesine rağmen çalışmadı. En son o halde tümodan takviye yaptık, çalıştı. Meğerse sorun aküde değilmiş, 640ın canı istemiyormuş [emoji16]![]()
Bizim 640da 23 olmuş [emoji16] 12ye almıştık.Kışın sabahları soğukta bende hiç uğraşmıyorum direk vurdurup çalıştırıyoruz, tek sorun bazen ilk marş uğrastiriyor ama değerini bil traktör piyasası yükselmiş 480 almış birisi 19 milyara[emoji3]
Fiat bu her zaman değeri var millet bunlardan alıyor ufak tarlası olanlar efsaneler ölmez [emoji3]Bizim 640da 23 olmuş [emoji16] 12ye almıştık.