En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Arkadaşlar Öncelikle iyi akşamlar ve hayırlı cumalar olsun herkese.
Buğdayın durumunu inceledim, dunya piyasalarında 8 tl gibi.Bizim piyasalarda 5.5 tl.
Bizim buralarda Ayçiçeği bicime gelmis yerler gördüm bugün. Ayçiçeği dünya fiyatları nisan da 15 tl imiş ,bugün bizde nasıl olur? Fikrî olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim...
Cevap veren olmadı,yine ben devam edeyim.
Çevremizde bir haftadır ayçiçekleri biçiliyor. Bugün sabah gibi fiyat 9.2tl dediler.Ogleye doğru 9.3 oldu. Bir tanıdık 20 ton üstü 9.4 fiyat almış tüccar dan...
Verimler kiracta 100 kg altidüşük yerler duyum aldim ama genelde 200 kg civari.
Bizde 7 dekar yerden 1400 kg ,8 dekar yerden 1800 kg bictik bakalim.Allah kerim bakalim...

Hayırlı cumalar dilerim.

İnşallah iyisinizdir. Selamlar.
Cevap veren olmadı,yine ben devam edeyim.
Çevremizde bir haftadır ayçiçekleri biçiliyor. Bugün sabah gibi fiyat 9.2tl dediler.Ogleye doğru 9.3 oldu. Bir tanıdık 20 ton üstü 9.4 fiyat almış tüccar dan...
Verimler kiracta 100 kg altidüşük yerler duyum aldim ama genelde 200 kg civari.
Bizde 7 dekar yerden 1400 kg ,8 dekar yerden 1800 kg bictik bakalim.Allah kerim bakalim...
Bereketli olsun. Kolay gelsin cemil.
Buğday fiyatlarında değişme varmı,

Bende koydeyim hasat işleri ile uğraşıyorum 5 gün randevu var dur bakalım nolacak tarlanın birini tohum yaptık 400 kg civarı çıktı ortalama ne olacak bakagiz
3 gündür bende oradaydım.Sabah çok yoğun oluyor.Öğleden sonra rahatlıyor.Ayrıca 108 TL analiz parası alıyor Lidaş, TMO aynı işlemi ücretsiz yapıyor.O kadar nazlılar ki alacakları ürüne bile bakmak için para alıyorlar.

3 gündür bende oradaydım.Sabah çok yoğun oluyor.Öğleden sonra rahatlıyor.Ayrıca 108 TL analiz parası alıyor Lidaş, TMO aynı işlemi ücretsiz yapıyor.O kadar nazlılar ki alacakları ürüne bile bakmak için para alıyorlar.
Bugün bizimkiler 22 ton sattı 7500 den 28 tır ile 29 kamyon 30 yine kamyon ve remorklarla devam 29 karakeçili o zorlayacak biraz dur bakalım iyice saçmaladi lidasida batsın randevusu da köylü perişan yazik