Gecen sene bu günlerde 2018 td65d blm 35bine adresine kadar teslim ederim dedi ama traktor bankadan icralıkmışBende rastlamaya başladım ilanlara hepsinin aciklamasinda icralık bağlaması yok diyo tt75 e 60 bin yazmıştı alan vardır illaki
Gecen sene bu günlerde 2018 td65d blm 35bine adresine kadar teslim ederim dedi ama traktor bankadan icralıkmışBende rastlamaya başladım ilanlara hepsinin aciklamasinda icralık bağlaması yok diyo tt75 e 60 bin yazmıştı alan vardır illaki
Celal Üzerindeki 4 lastik jantı satsa zaten 10.000 eder . Kalanını sen hesap etBilmiyorum son zamanlarda çok görmeye basladım böyle ilanları biz de verdik imt vard8 miras satışı olmuyordu ama ruhsatları vardı ama sıkıntı çıkmadı bizden yana dağa ormana göre ama geeceklik payı var mı ilanın bilmem
İnç ayarı 10 ile 16 veya inçe kadar açılıyor tahtalar 12lik derinlik 12 ye göre olur trakyada çok kullanılıyor tavına göre ayarla kurakta kıs tavda açHerkese iyi akşamlar. Kafama bi şey takıldı pulluklarla alakalı inşallah bilen çıkar. Şimdi bende 5 12 standart tip alpler pulluk var. Ünlünün otomatik yatay yaylı inç ayarlı 4 12 pulluklarından alsam benimkiyle aynı yeri götürür mü? İş derinliği aynı olur mu? Pulluklarda inç arttıkça hem götürdüğü yer(iş genişliği), hem de iş derinliği ikisi de mi artar?
abi hocamızın usta işi resimlerği gelene kadar amatör fırın paylaşıvereyim,Hocam,emeklerine sağlık,
Birde şu fırının birkaç resmini çekip butaya atsan olurmu.
Hayırlı olsun kardeşimFotodaki pulluktan aldık turan 4lü 12 no yarı otomatik kullannan var mı yarı otomatikler nasıldır Ekli dosyayı görüntüle 65529
Teşekkür ederim sağolunHayırlı olsun kardeşim
Hayırlı olsun CelalTeşekkür ederim sağolun
Hayırlı olsun.Fotodaki pulluktan aldık turan 4lü 12 no yarı otomatik kullannan var mı yarı otomatikler nasıldır Ekli dosyayı görüntüle 65529
Pim takıloyor mu bunlara yay vardı içndeHayırlı olsun.
Pim kestiği zaman yedek yanında olsun, iş aksamasın. 8 mm lik inşaat demirinden 15 cm uzunluk olsa oda iş görür.
Teşekkürler abiHayırlı olsun Celal
Yaylı kullamdim ama yarı otomatik hic görmedim iyi olur inşallah
Hayırlı olsun yay olmaz bunlarda pim kesen denir buna .Pim takıloyor mu bunlara yay vardı içnde
Eğer yarı otomatik se tetik tertibatı vardır takılınca açılır kaldırmadan geri yaparsın tekrar kilitlenir yerineHayırlı olsun yay olmaz bunlarda pim kesen denir buna .
Şahsi düşüncem düz pulluk alsan daha iyiydi pimleri orijinal genişlikte kullan capdan daha küçük takarsan yuva boşluk yapar laşkalasır .
Bizimde var bundan tarlanın kenarına atmış bizimkiler 20 sene dir orada duruyor bezmisler elinden
Pim kesen çok eskiden vardı ben de bunları pim kesen sanıyordum ama icinde helezon yay var 25 cm kadar bir nevi darbe emici görevi görüyor galibaHayırlı olsun yay olmaz bunlarda pim kesen denir buna .
Şahsi düşüncem düz pulluk alsan daha iyiydi pimleri orijinal genişlikte kullan capdan daha küçük takarsan yuva boşluk yapar laşkalasır .
Bizimde var bundan tarlanın kenarına atmış bizimkiler 20 sene dir orada duruyor bezmisler elinden
Ne güzel,ama nerde,nasıl yanacak,nasıl oldu,nasıl bitti yine anlamadım,inat değilmi ha haaabi hocamızın usta işi resimlerği gelene kadar amatör fırın paylaşıvereyim,
resimlerin tarihinden anlaşılacağı üzere 2013 yılında yapmışım ve hala ayakta tabi bizimki amatör tabi içinin sıvasını fırını örerken aynı anda yapmıştım,
kubbede kapanırken biraz dinlendirerek yapınca desteksiz yıkılmadan tamamlayabilmiştim,
hatırladığım kadarıyla çamurunun içine toz saman katmıştık,
bu fırının ölçüsü 140x140
akşam eve gidince bacalı halini çekeyim bariNe güzel,ama nerde,nasıl yanacak,nasıl oldu,nasıl bitti yine anlamadım,inat değilmi ha haa