En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Geçmiş olsun yeri müsait ise segman kenarına bir hortum kelepçesi geçir genelde yağ bulaşan yerlerin segmanı atıyor böyle .
Yada boru pimi falan sistem değişikliği yapın . Bu önemli bir olay
Teşekkür ederim, olacak oldu mu oluyor.
İlk defa başımıza geldi, bir uyaranda olmadı, buralar kontrol edilmelidir, diye.
Kullanım kılavuzunda da kontrol edilecek noktalar konusunda bir şey görmedik.
Böyle eksiklikleri fabrikanın traktörleri servise çağırıp düzeltmesi gerekir.
Aracımızda hava yastıkları var , servis hava yastıklarının değişmesi gereken aparatlarını ücretsiz değiştirmişti.
Üretim hatası var, CE belgesi (güvenli kullanıma uygundur.) nasıl veriliyor, anlamadık.

Tek elden kullandığımız ev traktörümüz MF 285S satılıktır. 1998 model beyinlidir. Dosta gidecek traktördür.6350 saattedir.Moturu rektefiyelidir. Fiyatı 135.000tldir.Pazarlık payı vardır. İlgilenenler 05353971866 nolu telefondan iletişime geçebilir.
IMG_20200104_141201.jpg

Son düzenleme:
Tek elden kullandığımız ev traktörümüz MF 285S satılıktır. 1998 model beyinlidir. Dosta gidecek traktördür.6350 saattedir.Moturu rektefiyelidir. Fiyatı 135.000tldir.Pazarlık payı vardır. İlgilenenler 05353971866 nolu telefondan iletişime geçebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 65320
Bizde kabinsiz var güzel traktör dur bakalım nereyi görecek merak ettim hayırlısı olsun sahibindene attın mı