Dersleri iyi okusun,köy burda duruyor bi yere gittigi yok,Neden bulaştırmıyorsun abi.
Dersleri iyi okusun,köy burda duruyor bi yere gittigi yok,Neden bulaştırmıyorsun abi.
Çok doğru abi iki yıldır işin içine daha fazla girdim girdikçe okuldan uzaklaştırıyor insanıDersleri iyi okusun,köy burda duruyor bi yere gittigi yok,
Fuat abi @The_Hoca diye yazılır, alim ulema diye okunur.Sen bana sor kardesim yarım hoca idare edersin
Yapma beya ,benden olmazmi.Fuat abi @The_Hoca diye yazılır, alim ulema diye okunur.
Senin yerin başka.
Engelleme bölümünde hiç kimse engelli görünmüyor.Fuat abi @The_Hoca diye yazılır, alim ulema diye okunur.
Senin yerin başka.
Sen den olmaz abi.Yapma beya ,benden olmazmi.
Engelleme bölümünde hiç kimse engelli görünmüyor.
Benidemi engellemişEkli dosyayı görüntüle 57020
Ama profilinize girmeye çalıştığımda bu uyarıyı alıyorum.
Var bunda bi iş Cemal mrk edip bende baktım bendede aynı sizinki gibi oldu.Benidemi engellemiş Ekli dosyayı görüntüle 57021
Benidemi engellemiş Ekli dosyayı görüntüle 57021
@The_HocaVar bunda bi iş Cemal mrk edip bende baktım bendede aynı sizinki gibi oldu.
Fuat kardeşim sende gözüküyomu profil bilgileri.Bence yazilimsal bi problem var hoca ona bi yazılim atar kaldiginiz yerden devam edersiniz,,,yeni motor pahali
Şevket geçmiş olsun canım kardeşim,@The_Hoca neden profilinizi bana engellediniz?
Özel mesaj da atamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım.
Neden nedeeeen¿¿¿
Birkaç soru sorsak,sende basarsin engeli, hadi itiraf et.Sen bana sor kardesim yarım hoca idare edersin
Aleyküm selam Yusuf Bey,Selam beyler, nasılsın canlar.
Şevket geçmiş olsun canım kardeşim,
Birkaç soru sorsak, sende basarsın engeli, hadi itiraf et.
@The_Hoca Beni de engelle, canım çekti,
Selam beyler, nasılsın canlar.
Birkaç soru sorsak,sende basarsin engeli, hadi itiraf et.
@The_Hoca Benide engelle, canım çekti,
Bilakis engellemem kimseyi,küfürlesmedikten sonra,hoca bazen frekanslari karistiriyi,şoringerin kedisi, manyetik reZonans,kuantum sayisi ,okuyucuda bizle dalga geciyor diye hayiflaniyor, var bi ictigi serbet ama bilmiyirum hayirli geceler olsun.Selam beyler, nasılsın canlar.
Birkaç soru sorsak,sende basarsin engeli, hadi itiraf et.
@The_Hoca Benide engelle, canım çekti,
İrfan bey bu işin sebebi sizdenmi kaynaklanıyor , yoksa sistemsel bi durummu.Aleyküm selam Yusuf Bey,
Telefon numaram sizde zaten var, engellesek bir şey değişmez ki.
Hiç aklımdan bile geçirmedim.