Allahın selamı,nasibi,bereketi, üzerinize olsun
Hayırlı Cumalar.
Hayırlı Cumalar.
30 bin mi diyor fiyatına baktımda göremedim ben30 bin lira değemez bence
Yeni rektefiyeli , muhayyer toplanmış bir MF 188 , 60 000 TL civarları geçtiğimiz sene başında fiyatları vardı.30 bin lira değemez bence
Başka yapan birisine sordum herşey dahiln35 bin dedi 285 için gerçi sattık ya fiyat için sorayım dedim30 bin mi diyor fiyatına baktımda göremedim ben
anladım, dingil şanzıman lastik jant ve bilmediğimiz bir çok malzeme ve işçilik 35 bin normal mi bana fazla gibi geldi.Başka yapan birisine sordum herşey dahiln35 bin dedi 285 için gerçi sattık ya fiyat için sorayım dedim
Mahmut ikiz geçen gün banada denk geldi 178 di galiba onu yapıyorlardı. Adam kayserili galiba kayseri zaten100 serisinin ana vatanıBaşka yapan birisine sordum herşey dahiln35 bin dedi 285 için gerçi sattık ya fiyat için sorayım dedim
Nasıl bir duygu Şevket abi ileriki günlerde de durumunu paylaşır mısın
Altta yazan numarayı aradım 5000 süper için tüm herşey dahil plan proje ruhsata işlemek için vs 44.500 TL dedi. Tüm Türkiye de servis ağının olacağını yapılan tüm işlemlerin mühendislik çalışmasının yapıldığını falan anlattı. Biraz pahalı geldi açıkçası ama düşünülebilir285 tutmadı galiba
Bende arkadaş 30 bin deyince bı heveslenmiştim fiyat makul gelmişti 44.500 iyi para...Altta yazan numarayı aradım 5000 süper için tüm herşey dahil plan proje ruhsata işlemek için vs 44.500 TL dedi. Tüm Türkiye de servis ağının olacağını yapılan tüm işlemlerin mühendislik çalışmasının yapıldığını falan anlattı. Biraz pahalı geldi açıkçası ama düşünülebilir
Duygu falan yok.Nasıl bir duygu Şevket abi ileriki günlerde de durumunu paylaşır mısın
alem çoban değil, hesap kitap bilen büyük bir alim görsün demek gerekiyor.
Kücükten koyunun icinde olması gerek ,severse yapar ,annesinin babasinın isini benimsemiş,ben hic bulastirmiyorum ,ufak tefek traktor isi yapiyor o kadar ,Fuat nasıl yetiştirilir böyle heyecanlı merakli hevesli çocuk
Ben kaçırdım trenide
Neden bulaştırmıyorsun abi.Kücükten koyunun icinde olması gerek ,severse yapar ,annesinin babasinın isini benimsemiş,ben hic bulastirmiyorum ,ufak tefek traktor isi yapiyor o kadar ,