Kaç TL hocam tonu25 kg lık plastik şeffaf paketlerde, 5 tonluk damperli römorka 7 ton yüklüyoruz.
Kaç TL hocam tonu25 kg lık plastik şeffaf paketlerde, 5 tonluk damperli römorka 7 ton yüklüyoruz.
Sağolun, koyunlar babamın eğlencelik,10,15 tane.babamda meraklı herhalde siyah koyuna, şöyle söyleyeyim üç cins koyun var kırma, kıvırcık, merinos, sakız.berekli hayvanlar.maşallah,
3 senenin sonunda beyaz koyundan siyah kuzu buldum diye sevinirken sizin kuzu sütlü kahve olmuş ana baba cinsi nedir acaba?
ben çok takıntılıyım renkli koyunlara da
290 Turkish Liras.Kaç TL hocam tonu
Uygunmuş hocam bence290 Turkish Liras.
Valla masallah gercekten bereketli hayvanlarSağolun, koyunlar babamın eğlencelik,10,15 tane.babamda meraklı herhalde siyah koyuna, şöyle söyleyeyim üç cins koyun var kırma, kıvırcık, merinos, sakız.berekli hayvanlar.
Katkı olsun.Uygunmuş hocam bence
O zaman yine paket miydiKatkı olsun.
Süt 60 krş iken 60 tl/ton fiyattan alıyorduk.
Uygunluğu zamana kalmış.
Süt ucuz kaldı.
Salma olarak alınırdı, süt 80 krş iken de 65 TL/ton salma küspe alınabiliyordu.O zaman yine paket miydi
Mahmut,bu millete suyun önemini ne kadar anlatsan boş.Aleyküm selam yusuf abi, çok ciddi su sıkıntısı olursa şehirlerde geceleri belirli saatlerde su kesintisi yapılabilir mesela gece 12-5 arası gibi. Tarim sulamasinda jandarma denetim yapabilir ceza yazarlar belki, çoğu kişinin suyu yola akıyor her yaz aynı manzara görüyoruz burda. Devlet damlama döşemek için teşvik yapmali %50 destek gibi, onun dışında gereksiz oto yıkama falan yapilmamali, birsürü önlem alınabilir eğer böyle giderse
Hocam kolay gelsin.Aleyküm selam ,
Bizde dün gece sabaha karşı yağmur vardı , gündüzde biraz çisenti yaptı.
Tarlaları Kasım ayında sürmüştük, Bir kaç gün önce de kaz ayağı çekerek havalandırma işlemi yaptık.
Yonca ekilecek tarla için kıştan kesek inceltmek daha doğru karar olur.
Tiller veya mini tiller ile kara etli toprak inceltilirse tarla yüzeyi daha iyi nem tutar.
Kar olduğu zaman don olayı toprağı tavlandırıyor.Tarlayı kaba kesekli bırakmak gerekir.
Würt marka, 100 lt kompresör var, direk tüpden hava alıyoruz.Yusuf bey havalı tabanca hakkında bilgi verebilir misiniz? marka model kaç numara somuna kadar sıkabiliyor
Hava tankının kapasitesi, somun sıkmanın çalışma barına yetmeli.50 lt için mini somun sıkma alırsan, 17mm civata,skolada iş görür.Bende araştirma icersindeyim bende 50lt 8 bar kompresör var en fazla nekadar büyüklükte somunda isé yarar benim büyük somunla işim yok en fazla 17 lik sökse yeter
Evet isim değiştirdimAbi bunların kabinlisi başa bela millet çaktırmıyor ama ben her zaman söylerim bundan önce kabini vardı 1 sene kullandık sattık hemen dışarıda azıcık güneş olsa içerde sera etkisi yapıyor adam yanıyor kışın zaten iş yokki abi senin isim mi değişti tarla çok fazla değil ama kiralama çok 300 kendimizin 400 kira oldu bu sene itibariyle
Eski isim neydi abi karışıyor kusura bakma özür dilerimEvet isim değiştirdim
Pulus5tiEski isim neydi abi karışıyor kusura bakma özür dilerim
DolandırıcıBu gun böyle bir mesaj geldi cep tlf na
Finans bankla hic işim olmadi kartımda yok
Tiklamadim hic
Tokatcı abi gelien link lere sakın tiklamaBu gun böyle bir mesaj geldi cep tlf na
Tiklamadim hic
gitgide miktarı arttırıyorlar yalnız daha öncede göndermişler ama tutarı beğenmediğinizi düşünüp miktarı arttırmışlarBu gun böyle bir mesaj geldi cep tlf na
Tiklamadim hic
İsmail abi banka olsa gelen mesajda banka adı yazar ziraatbank falan, bunlar dolandırıcı, yeni dolandırma yönetimi whatsapp'a mesaj atıyorlarmatıyorlarmis izin verirsen galerideki foto falan herşeyi kopyalayıp şantaj yapıyorlarmis dikkatli olmak lazımBu gun böyle bir mesaj geldi cep tlf na
Tiklamadim hic