Barajlar ne durumdaYeni yılın ilk gününe yine pancarla girdik
Bizde baraj yok akarsudan kanala giriyor sisteme veriliyorBarajlar ne durumda
başkan çok özür dilerim ama çobanın afgan ise bence tek kırma bile verme kurt konusunda tecrübem yok ama kuru sıkı felan yeterse ondan ver geçen gün iki tane afgan çoban daha geldi cezaevine bunların pek sağı solu belli olmuyor sarsılmaz silahım var çok memmunumSA-X 700
Bir Bakışta Alaşımlı aliminyum, lazer markalama kasa, Polimer dip ve el kundak, şokwww.sarsilmaz.com
Bilgisi olan var mı bu konuda? Nasıl makine alınır mı ? Koyunların yanında tek tüfek var ikinci cobanada birtane alalım diyoruz kurtlar arttı.
sende bakale şu pancarı kaldır gayrı tarlada donup kalacaksın çavuşa biraz para yedir kartları çabuk alBizde baraj yok akarsudan kanala giriyor sisteme veriliyor
Büyük bir göz 3 sene üst üste kurak gitti çok az bir debisi düştü sadece
Çobanlar afgan malesef, ne yapmışlar sahibini mi vurmuş afganlar yine. Bizde duyuyoruz çevrede ama el mecbur çalışacak adam yok.başkan çok özür dilerim ama çobanın afgan ise bence tek kırma bile verme kurt konusunda tecrübem yok ama kuru sıkı felan yeterse ondan ver geçen gün iki tane afgan çoban daha geldi cezaevine bunların pek sağı solu belli olmuyor sarsılmaz silahım var çok memmunum
aynen bunlarda köyden birine uylamışlar şerefsizler bıçak kullanamda çok uzmanlar adamı gömmüşler malesef işçi yok ama da dikkat edin bizim cezaevinde 5. afgan oldu 4 tanesi çoban bir tanesi de inşaatçiymiş çobanların ikkiside afgansa onların pek ayarı olmaz yanlarına felan giderken ses yapınÇobanlar afgan malesef, ne yapmışlar sahibini mi vurmuş afganlar yine. Bizde duyuyoruz çevrede ama el mecbur çalışacak adam yok.
ankara dış kapıdaki marketçi mi ayarlıyor sizedeÇobanlar afgan malesef, ne yapmışlar sahibini mi vurmuş afganlar yine. Bizde duyuyoruz çevrede ama el mecbur çalışacak adam yok.
Basınçlı sistem mi salma mı oluyor sulama şekliBizde baraj yok akarsudan kanala giriyor sisteme veriliyor
Büyük bir göz 3 sene üst üste kurak gitti çok az bir debisi düştü sadece
Cehennemin dibi ni yesin yedirmemsende bakale şu pancarı kaldır gayrı tarlada donup kalacaksın çavuşa biraz para yedir kartları çabuk al
Basınçlı sistemBasınçlı sistem mi salma mı oluyor sulama şekli
fuat abiye burda pas atmaya gerek yok amaç devlet fabrikasını zarar ediyor göstermek özelleşmesi için koz alıyorlarCehennemin dibi ni yesin yedirmem
Zaten yattığı yerde para alıyor
İş kart değil onlar kolay da, başka şeyler var oda uzun mevzu .Fabirika sıkıntı özel olanlar daha rahat bizden.
Yarısını seneye özel fabrika ile ekecem yarısı devlet nere işime gelirse oraya yatıracam
Cobanı mı tüfeği mi ? Dış kapıdan kimseyi tanımıyorum cobanları kayseriden bulduk.ankara dış kapıdaki marketçi mi ayarlıyor sizede
çobanı kast etmiştim afgan çobanları orada bir market organize edıyormuş da ondan sordum tüfek her yerde var silah olunca direk mkeden alınıyor daCobanı mı tüfeği mi ? Dış kapıdan kimseyi tanımıyorum cobanları kayseriden bulduk.
Yok abi ne alakası var Fuat la işin içinde olan benim banane kim nederse desinfuat abiye burda pas atmaya gerek yok amaç devlet fabrikasını zarar ediyor göstermek özelleşmesi için koz alıyorlar
Zamın sebebi belli oldu nisana kadar her ay zam yapacaklar.