En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Kırmadan çıkar abi çok rahat tabi eski pencereler kullanılmaz hale gelecek.
Mozaikşn üstüne alınlı denizlik yapılıyor daha güzel duruyor 🙂
yunus diyorum mermercilerde işi çözmüş biliyon mu vay kanal yaptım bi para bu 3 cm şu para çok para alıyorlar bence ya bi pencere için 100 tl den fazla aldılardı yakında ufaktı çok büyükte değil birde benim mutfağın kırmızı mermeri beyaza döner mi

yunus diyorum mermercilerde işi çözmüş biliyon mu vay kanal yaptım bi para bu 3 cm şu para çok para alıyorlar bence ya bi pencere için 100 tl den fazla aldılardı yakında ufaktı çok büyükte değil birde benim mutfağın kırmızı mermeri beyaza döner mi
Bizim ilcede 8 10 tane mermer fabrikası var ben ölcüyü kendim alıp direk fabrikadan 5 adet 230 boyunda 30 cm eninde 3 cm kalınlık
300 tl ye aldım

Yunus bey bir sorum olacaktı; biz terası pimapen büyük camlarla kapattırdık. Isıcamlardan yapıldı, şimdi soba borusu için bu camı kestirsek ilerde sıkıntı olurmu? Zamanla ısıdan çatlama vs gibi? Kolonları delmek istemiyoruz başkada yol yok.
Cam değilde bacayı geçireceğiniz yere ısıya dayanıklı malzemeden yaptırıp parca deliği açtırabilirsiniz. Cam çok soğuk havalarda sobayı yaktığınızda ani sıcaklık değişiminden çatlama yapabilir.

2 seçenek sunabilirim.

1)Pvc lambri olur ama üzerine folyo kaplamanız gerekir.
Lambri de fazla dayanamayıp erime olasılığı olacağından 2_3 senede bir değiştirme ihtimali oluyor.

2)Alüminyum kapılarda kullanılan lambri var 4 yada 6 mm bununla da yapıp pvc pencerenin çıtasını ona göre yaptırıp kullanabilirsiniz. En sağlıklısı bu olacaktır.

IMG_20201224_164626.jpg
nakliye işlerinden

Resimler ve ekler

• IMG_20201224_170614.jpg
    IMG_20201224_170614.jpg
    49.5 KB · Görüntüleme: 22
Aleyküm selam yusuf abi. Valla katılıyorum konulara girip cevap verene kadar zulüm çekiyoruz resmen, reklam üstüne reklam geliyor eski sistemde daha iyiydi
Abi reklamlardan sıkıntı çekiyorsanız google playdan opera internet tarayıcını indirin ayarlardan reklamı engelleyi seçin reklam çıkmıyor
Ben hiç trakkulüp uygulamasinı kullanmadım hep opera kullanırım