Cemal goble diskaro yokmu capini actimi 3 seferde butun isi gorür, ben kuru bugday anizina goble cekerim 2 , 3 seferde kesek cikarmadan isimi gorurdumAbi bi sürebilsek ekicezde [emoji23][emoji847]
Yerler beton gibi
Cemal goble diskaro yokmu capini actimi 3 seferde butun isi gorür, ben kuru bugday anizina goble cekerim 2 , 3 seferde kesek cikarmadan isimi gorurdumAbi bi sürebilsek ekicezde [emoji23][emoji847]
Yerler beton gibi
Var abi 800 kg asvaltı bile surer bizde alısmışik pulluga hic denemedik şimdiye kadarCemal goble diskaro yokmu capini actimi 3 seferde butun isi gorür, ben kuru bugday anizina goble cekerim 2 , 3 seferde kesek cikarmadan isimi gorurdum
Bununla yap kardeşim hem daha ekonomik olur hem tohum da daha iyi çıkar bir düz bir çapraz çekip ekVar abi 800 kg asvaltı bile surer bizde alısmışik pulluga hic denemedik şimdiye kadarEkli dosyayı görüntüle 54289
Önce bir gaz ayağı ile gabartsa daha iyi olmaz mı ki.Cemal goble diskaro yokmu capini actimi 3 seferde butun isi gorür, ben kuru bugday anizina goble cekerim 2 , 3 seferde kesek cikarmadan isimi gorurdum
Ahh bir 90 lık NH olacaktı ,tarla traktör görsün,bak nasıl sürülür kurakta,Abi bi sürebilsek ekicezde [emoji23][emoji847]
Yerler beton gibi
Abi surmesi sıkınti değil cıkan keseği eritmek sıkıntiAhh bir 90 lık NH olacaktı ,tarla traktör görsün,bak nasıl sürülür kurakta,
Herşey maliyet, işçilik [emoji36] mevlam güzel bir yağmur verirde ekersiniz tez zamandaAbi surmesi sıkınti değil cıkan keseği eritmek sıkınti
Tarla yüzeyine tohum ve gübre saçılıp, L bıçaklı rotovatörle karıştırılabilir, disk tiller çekilebilir.Abi surmesi sıkınti değil cıkan keseği eritmek sıkınti
Tarla yüzeyine tohum ve gübre saçılıp, L bıçaklı rotovatörle karıştırılabilir, disk tiller çekilebilir.
Bizde taban tavuk gübreli olduğundan kuraktan mahsul fazla etkilenmez.
Tarla tabanında organik madde eksikliği varsa verim kurakta düşer.
Hocam yağışları bize gönder hala pulluk geçmiyo 10 cm tav var altı beton gibi sürmeye kalksam 3lt yakarım yağış şart.Allah hayırlısından versin.
Memleketin bütün yağmurları sanki bize düşüyor.
Bir kaç gün hava açsa da eksek diye bakıyoruz.
Bugün biraz daha ektik, nasip bakalım.Hocam yağışları bize gönder hala pulluk geçmiyor, 10 cm tav var altı beton gibi sürmeye kalksam 3lt yakarım yağış şart.
Bende biraz yer kiraladım bu gün oraları ektim hayırlısı Allahtan.Bugün biraz daha ektik, nasip bakalım.
Allah olmayan yerlere de hayırlısından yağmur versin.
Fiyat yüksek tabi ki ancak satilmadan bayiye kalması oldukça ilginçTr 5110 400 bin tl abovv, sorayim bir dedim, bilginize , motor td, şanziman t5Ekli dosyayı görüntüle 54296Ekli dosyayı görüntüle 54297
Satilmiş o motor, tr 5110, 400 dedi, satici[emoji1]o 370 vardir, td de 280 e almus biri, 6430 premium tlsli 5000 saatte gicir bi motor buldum onunda ön cekerlerinde3 sefer buyuk ariza cikarmis, bi 6420 7000 satte buldum , 5 yerinden yağ akıtmuş, benim mitor sifırdan farksizmiş bugun anladimFiyat yüksek tabi ki ancak satilmadan bayiye kalması oldukça ilginç
motorla fazla oynamiyacan iyi bir traktör alıp uzun yıllar kullanmak gerek, her alim satımda zarar yazar, fiyatlar geri gelmez.Şimdi faiz arttı dolar Euro altın aşağı çekildi.
Favorilerimdeki traktörler den bir kaçı fiyat yükseltmiş yine.
Ne yapacağız böyle anlamış değilim.