Bizim koğuşlarda en fazla 3 kişilik [emoji1][emoji1]tarladan hiç çıkıyon şurda Bi ani var gıdıyım ankaraya İstanbulu gezıyım demıyon [emoji1][emoji1]Ceza evinde bir koğuş ayarla.
Bizim koğuşlarda en fazla 3 kişilik [emoji1][emoji1]tarladan hiç çıkıyon şurda Bi ani var gıdıyım ankaraya İstanbulu gezıyım demıyon [emoji1][emoji1]Ceza evinde bir koğuş ayarla.
İğde yi bildimde, yanındaki İlk defa gördüm, kavrulmuş bugdaymı.tarifini yaz bakemAlın size akşam gevreği oturun sohbet edin gevrek yeyın vakit geçirin Ekli dosyayı görüntüle 54143
Odun ekmek sacı ters çevrilmiş içi temizİğde yi bildimde, yanındaki İlk defa gördüm, kavrulmuş bugdaymı.tarifini yaz bakem
Buğday kavurması çetene felan var abiİğde yi bildimde, yanındaki İlk defa gördüm, kavrulmuş bugdaymı.tarifini yaz bakem
Afiyet olsun, iyi bakın kendinizeBuğday kavurması çetene felan var abi
Bugun hindıyı kestim ama yarın abi çok şaşırdım 7 kg geldı resmen kuzu kadar olmuş [emoji1][emoji1]selamlar beyler,
ufuk bize paylaşmadığın,neler var başka tabaklarda,
Kolay gelsinS.a. herkese
Arpa yeri hazırlıyorum kuruda olsa
Günün kazananı fotodaki kopek uzaktan geldi elinle koymuş gibi benim tarlanın ortasındaki tavşan yavrusunu ezmişim galiba aldı yedi
Ekli dosyayı görüntüle 54159Ekli dosyayı görüntüle 54160
Arpaya çok geç kalmışsın kış soğuk geçerse don yaparsa arpa gider kasım 40 daha iyi olurdu verimde az fark oluyor trakyada böyleS.a. herkese
Günün kazananı fotodaki kopek uzaktan geldi elinle koymuş gibi benim tarlanın ortasındaki tavşan yavrusunu ezmişim galiba aldı yedi
Kolay gelsin ısmail abi maşallahS.a. herkese