Özsu, Biga Fuarına katılmamış.Abey 18 tonluk çeltik kurutma makinesi varsa fiyat sor beya.
Az önce görüşüp fiyat bilgisi aldım.
25 m3 olanı Bafra teslim 300 bin TL.
Özsu, Biga Fuarına katılmamış.Abey 18 tonluk çeltik kurutma makinesi varsa fiyat sor beya.
Sagolasin dostum bakalim , bir abim var, ya ortak alcaz ya o kendi alacak , onun teknik bilgisi cok olasi bi arizada becerisi yüksek.Özsu, Biga Fuarına katılmamış.
Az önce görüşüp fiyat bilgisi aldım.
25 m3 olanı Bafra teslim 300 bin TL.
%25 peşin, kalani için Ziraat bankası 5 yıl vadeli kredi imkanı var.Sagolasin dostum bakalim , bir abim var, ya ortak alcaz ya o kendi alacak , onun teknik bilgisi cok olasi bi arizada becerisi yüksek.
Dışarda burdakinden ucuz ne varsa getirirler,ama tabloda yaş sebze var, buna pek ihtimal vermiyorum,Ekli dosyayı görüntüle 53049
eger bu tablo dogru ise türk çiftçisi ölmüş. buyrun cenaze namazına. sonrada ver mehteri gitsin. ruhuna fatiha
Doğrudur belki ama ne kadar aldıgımızda önemliEkli dosyayı görüntüle 53049
eger bu tablo dogru ise türk çiftçisi ölmüş. buyrun cenaze namazına. sonrada ver mehteri gitsin. ruhuna fatiha
Dışarda burdakinden ucuz ne varsa getirirler,ama tabloda yaş sebze var, buna pek ihtimal vermiyorum,
Doğrudur belki ama ne kadar aldıgımızda önemli
Abey burdan girmeyelim siyasete ciftcinin hali meydanda ihracat olsa ne olmasa ne , resmi kaynaklar %12 enf. gösteriyor sen inanıyormusun buna, ben nasıl inanayim resmi yazıya.Türkiye'nin 8 aylık ihracatına tarım sektörü damgası
COVID-19 nedeniyle birçok sektörün dış satım rakamlarında düşüş görülürken, yılın 8 ayında ihracatta artış yakalayan 7 sektörden 5'inin tarımla ilişkili olması dikkat çekti.www.google.com
tabi arkadaşın paylaştığı tabloya, birde resmi kaynak olsa, daha iyi olurdu,
bunun aksini paylaşmam,
"tarım iyi noktada" anlamına gelmez.
lakin iyide olsa, kötüde olsa,
her bilginin doğru teyite ihtiyacı vardır.
Ekli dosyayı görüntüle 53050
son günlerde tvlerde reklam dönüyor. president marka fransız peyniri.hemde türk peynirinin 2 katı fiyatına. bizim ülkemizde peynir mi kalmadı.nereye gitti bizim tulum peynirimiz , otlu peynirimiz , kars kaşar peynirimiz , kelle peynirimiz , çanakkale ezine peynirimiz ?Şimdi şöyle bir durum var konyadan samanın edirneye gitmesindense yunanistandan alınması daha ekonomik olabiliyor yani böyle ince şeyleri büyütüyor olabilirler ne yani hepten mi bittik
Aleyküm selam,tabi,sizler için konuşmuyorum,
lakin, çiftçimizin zayıf halkaları mevcut.
ziraati,
traktör kullanıp, tarlaya tohumu atıp eve dönmekten ibaret sanan,
kendini ve yaptığı işi geliştirmeyen,
gübre kullanımı, sulama ve hasatı dahi zamanında yapamayan,
öylesine köyde yaşamayı tercih eden büyük bir kesim.
o yıl hangi ürün para ediyorsa,
bir sonraki dönemde, yörenin tamamı toplanıp anlaşmış gibi aynı ürünü eker,
sonuç o ürün yerlerde,
bakanlığın bölgesel çapta ekim planı yok,
gerçi onlar her şeyin yolunda olduğunu sanıyor.
tarım konusunda,
ne istediğini bilen bir bakanlık kadrosu,
ve ne yapacağını iyi bilen eğitimli bir çiftçi topluluğumuz olmadıkça,
ne ithalat biter, nede çiftçinin derdi.
selamlar.
türkiyede yıllardan beri daha toprak reformunu yapamadılar. agızlarla yüzlerine bulaştırdılar. tarım üretim planlamasını nasıl becerecekler. türkiye dünden bugüne tarım ülkesidir.tarım ülkesinde tarım planlamasını yapamazsan ülkende biter. elin elek altı masullerine muhtaç olursun.ülkenin haznesinde olan parayı elin adamına verirsin.dövizde alır gider başını.türkiyede zeytin agaçlarını söküpte tunusdan zeytin yagı ithal etmeye benzer. türk tarımı siyaset malzemesi olmak çıkarılmalıdır.tabi,sizler için konuşmuyorum,
lakin, çiftçimizin zayıf halkaları mevcut.
ziraati,
traktör kullanıp,tarlaya tohumu atıp eve dönmekten ibaret sanan,
kendini ve yaptığı işi geliştirmeyen,
gübre kullanımı,sulama ve hasatı dahi zamanında yapamayan,
öylesine köyde yaşamayı tercih eden büyük bir kesim.
o yıl hangi ürün para ediyorsa,
bir sonraki dönemde,yörenin tamamı toplanıp anlaşmış gibi aynı ürünü eker,
sonuç o ürün yerlerde,
bakanlığın bölgesel çapta ekim planı yok,
gerçi onlar herşeyin yolunda olduğunu sanıyor.
tarım konusunda,
ne istediğini bilen bir bakanlık kadrosu,
ve ne yapacağını iyi bilen eğitimli bir çiftçi topluluğumuz olmadıkça,
ne ithalat biter,nede çiftçinin derdi.
selamlar.
Alekumselam abi buralardayiz bea [emoji846]hayırdır,
nerdesiniz,
selamlar beyler.
Aleyküm selam, dizüstü bilgisayar peşindeyiz. Bir kız var ilk okula giden.bu gün aldım mağazadan bi kucak para kendimde değilim [emoji4]hayırdır,
nerdesiniz,
selamlar beyler.