Geçmiş olsun Allah beterinden korusunSaat öğleden sonra 3 civarlarında , kasırga , yağmur + dolu yağışı oldu , biraz hasar var , ikinci mahsul mısırlarda yatan yerler oldu , söğüt ağaçları belinden kırılanlar var.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunSaat öğleden sonra 3 civarlarında , kasırga , yağmur + dolu yağışı oldu , biraz hasar var , ikinci mahsul mısırlarda yatan yerler oldu , söğüt ağaçları belinden kırılanlar var.
Gecmis olsun abi bizde hafif cisenti oldu anca yine tutmadı yağışSaat öğleden sonra 3 civarlarında , kasırga , yağmur + dolu yağışı oldu , biraz hasar var , ikinci mahsul mısırlarda yatan yerler oldu , söğüt ağaçları belinden kırılanlar var.
geçmiş olsun hocam.Saat öğleden sonra 3 civarlarında , kasırga , yağmur + dolu yağışı oldu , biraz hasar var , ikinci mahsul mısırlarda yatan yerler oldu , söğüt ağaçları belinden kırılanlar var.
R cant çapıLastik temel ölçü bilgilerim doğru mu
Birde yeni lastiklerde R şeklindeki ölçü nasıl hesaplanıyor onu bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 52790
Teşekkür ederim abi benim yazdıklarım doğru mu pekiR cant çapı
Tam bilemiyorum kardeşim[emoji848] bilenler varsa çabucak yazsın öğrenelim [emoji120]Teşekkür ederim abi benim yazdıklarım doğru mu peki
çoğusu doğru celal.Lastik temel ölçü bilgilerim doğru mu
Birde yeni lastiklerde R şeklindeki ölçü nasıl hesaplanıyor onu bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 52790
Marul tarlasında , 30 günlük , yapraklarda hafiften 2-3 yaprak kadar yaprak kırılmaları oldu, 45 günde kesime giriyor , toparlaması için sıvı gübre v.s. ne tavsiye edersiniz?Gecmis olsun abi bizde hafif cisenti oldu anca yine tutmadı yağış
Potasyum nitrat iyi gelmezmi hocam yanlış anlamayın tahminen söylüyorum daha nasip olmadı marul yetiştirmekMarul tarlasında , 30 günlük , yapraklarda hafiften 2-3 yaprak kadar yaprak kırılmaları oldu, 45 günde kesime giriyor , toparlaması için sıvı gübre v.s. ne tavsiye edersiniz?
İlk defa başımıza geldiğinden bilgimiz yoktur.Potasyum nitrat iyi gelmezmi hocam yanlış anlamayın tahminen söylüyorum daha nasip olmadı marul yetiştirmek
Damlama veya yagmurlama ise map gübresi uygundur icine calsiumda karışabilirMarul tarlasında , 30 günlük , yapraklarda hafiften 2-3 yaprak kadar yaprak kırılmaları oldu, 45 günde kesime giriyor , toparlaması için sıvı gübre v.s. ne tavsiye edersiniz?
Abim söküme 45 gün kala fosfat basmak tehlikeli olmazmı dölleme falan yapma riski yokmu ukalalık anlamayın,ögrenmek istediğimden soruyorum.Damlama veya yagmurlama ise map gübresi uygundur icine calsiumda karışabilir
Kesime en fazla 10 günü var , altında tavuk gübresi (4 ton/dk) dolu olduğundan şu an futbol topu büyüklüğünde , 40*40 dikim yapıldı , damlama mevcut , atomizerde var , sıvı gübre gibi atabileceğimiz gübre önerisi ve doz önerisi bekliyoruz.Damlama veya yagmurlama ise map gübresi uygundur icine calsiumda karışabilir
Teşekkürler abi hata yaptığım yeri buldum sayendeçoğusu doğru celal.
mesela 280/85 R 24
280: taban genişliği,
R 24 : jant çapı (inç)
85 ise orandır.
yani ortadaki rakam.
280 tabanda yüzde 85 oranı kadar. yanak yüksekliğidir.