Bu arada isim anlamın , , övülen yani muhammedle aynı anlami taşıyor.
Özellikleri buymuşŞu özelliklere hakim miş dur bakalım rabbim neylerse güzel eyler boyu biraz kısa sanki ama zaten saman çok da değerli değil
Bereketli olsun
Senesi bol olur inşallah ufuk , ukrayna menşeli buğdaylar genelde güzel uyum sağlıyor bizim buralarda inşallah buda seni memmun eder.
2900 abi de az alıyoruz yanı 1 sene alıyoz öbür seneye yetıyor yoksa hep eski kalıyor tohumSenesi bol olur inşallah ufuk , ukrayna menşeli buğdaylar genelde güzel uyum sağlıyor bizim buralarda inşallah buda seni memmun eder.
Ne kadara aldın tonunu
Amin inşallah türkün tokadını yiyecekler işgal altında olan dağlık karabağın kesinlikle geri alınması lazım köpeğin anlayıcağı dilden konuşucanErmenistan saldırısı sonrasında ŞEHİT olan Azerbeycan kardeşlerimize Cenab-ı Alllah'tan rahmet diliyorum
bunu yeni öğrendim,kediyle haa.Haram diğildir ama insanlar kanlı olduğıçu için tercih etmiyor birde toplumdan topluma değişen bir görüş. Tavşanlar kediylede çiftleşebiliyorlar belki o yüzdendir
hocam sade yemişler,Ördek eti mi bu 7 saatte sindirilsin.
Yanında patates püresi yemiş olabilir.
tavşan kedi için köye gelmez tamam...da,Bizim bunlar kedi görmez o zaman bizde sorun yok dağ tavşanı dağda kedi ne gezsin bu sefer kanını temizledik
Ayıp edıyon abi şaka güzeldir eğlenelim arkadaşlık böyle şeylerle pekişirbunu yeni öğrendim,kediyle haa.hocam sade yemişler,
tavşan büyükmüş. tavşan kedi için köye gelmez tamam...da,
o kedi tavşan için daha gider..
neyse paşam, afiyet olsun.
takıldım biraz,, seviliyorsun...
haaa bu son takılmam değildi tabi.
Güzel tedbir ufuk [emoji4]Soğan çok artacak tedbirinizi alın Ekli dosyayı görüntüle 52777Ekli dosyayı görüntüle 52778
Stokculuktan ceza yeme baskanSoğan çok artacak tedbirinizi alın Ekli dosyayı görüntüle 52777Ekli dosyayı görüntüle 52778
Bizde damla yok abiYağmur, dolu mevsimi başladı buralarda, yağdı geçti Toprak mis gibi kokuyor
Satacağız 35 tona yakın var burda 1 TL ye aldık yerınde 1.5 lirayı geçmişStokculuktan ceza yeme baskanBizde damla yok abi
o nasıl tedbir, maşallahSoğan çok artacak tedbirinizi alın Ekli dosyayı görüntüle 52777Ekli dosyayı görüntüle 52778
inşallah et stoğuna girmez,Güzel tedbir ufuk [emoji4]
Saat öğleden sonra 3 civarlarında , kasırga , yağmur + dolu yağışı oldu , biraz hasar var , ikinci mahsul mısırlarda yatan yerler oldu , söğüt ağaçları belinden kırılanlar var.Yağmur, dolu mevsimi başladı buralarda, yağdı geçti Toprak mis gibi kokuyor
Rabbim hayırlısını versin, 24:30 dan beri yağmur başladı güzel yağıyor.Saat öğleden sonra 3 civarlarında , kasırga , yağmur + dolu yağışı oldu , biraz hasar var , ikinci mahsul mısırlarda yatan yerler oldu , söğüt ağaçları belinden kırılanlar var.
Gecmis olsun hocam gunduz terden gunduz yolda yuruyemedim cok kizdirdi.Saat öğleden sonra 3 civarlarında , kasırga , yağmur + dolu yağışı oldu , biraz hasar var , ikinci mahsul mısırlarda yatan yerler oldu , söğüt ağaçları belinden kırılanlar var.