En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

selamlar beyler,

durumlar nasıl,

kimseden ses çıkmıyor.
Alekumselqm abi calışıyoruz 6. Bicimi yaptim bikacyüz balya bagladim
20200921_142747.jpg

selamlar beyler,
durumlar nasıl,
kimseden ses çıkmıyor.
Aleyküm selam ,
Komşu ev yapıyor , sıva yapılıyor.
Çay ziyan olmasın diye içmeye yardıma gidiyoruz. :)
Mısır biçenler var.
10 siter odun aldık , yakında getiririz.
Katı yakıt sobası aldık , kurduk.
Havalar çok bulutlu gidiyor.
Yağmur olmadığından bayırdaki yoncalar durdu.

Bunları bu hale siz getirdiniz Cemal, , sana desemki jd var hesaplı almazssın🤣şu forumda en çok arıza haberi tdden geliyor hala vazgeçemiyirsunuz, tam 15 yıl oldu fiat defterini kapatalı nh diyorsunuz bunlar nh degilki bildiğin eski fiat...kızma hee[emoji4]
15 yıldır td kullanıyorum daha hic firen değişmedi 1 defa baskı hepsi o değişmeye kıyamıyorumda kafam karısık

15 yıldır td kullanıyorum daha hic firen değişmedi 1 defa baskı hepsi o değişmeye kıyamıyorumda kafam karısık
2005 galiba td 65 i olan biriyle goruştüm oda çok memnun, senin tarlalar kum gibi Cemal her 1000 saatte burda tdlerin deb, balatasi degisıyor, td de eski ford minübüsü gibi vites var, yenilerin freni sürekli arıza acıyor, sen 10bin saatte td gördünmü, 10 bin satte avrupa motorlar hala sifir gibi boyası bile kalkmamış, Deniz de 2017 td 90 var cocuk illah etti, haşbay yapmıyacaksan td serisini ne yapıcan yolda gitmez , case 75c, ekonomik olarak sana yardımı olur, deutz yeni e seriside beynel minel ,