sağol yunus.Kolay gelsin abi. Kova çok büyük değilmi senin traktöre. Önünü tartaklar gibime geldi
kova ender olarak burnunu kaldırıyor,
eğer çok mühim olursa,ön kollara kazıyıcıyı(tesviye küreği) takıyorum.
denge yerine geliyor.
sağol yunus.Kolay gelsin abi. Kova çok büyük değilmi senin traktöre. Önünü tartaklar gibime geldi
Alekumselqm abi calışıyoruz 6. Bicimi yaptim bikacyüz balya bagladimselamlar beyler,
durumlar nasıl,
kimseden ses çıkmıyor.
Komşuda motor yokmu beya , kazık atma zamanimı şimdi
Cemal bak bu resmi ben biliyorum,Alekumselqm abi calışıyoruz 6. Bicimi yaptim bikacyüz balya bagladim Ekli dosyayı görüntüle 52628
Aleyküm selam ,selamlar beyler,
durumlar nasıl,
kimseden ses çıkmıyor.
Eyvallah abi [emoji6][emoji112][emoji3]Cemal bak bu resmi ben biliyorum,
Bu ilanı her aradimda bi 5 bin koyuyor [emoji3]Ekli dosyayı görüntüle 52629Ekli dosyayı görüntüle 52630
15 yıldır td kullanıyorum daha hic firen değişmedi 1 defa baskı hepsi o değişmeye kıyamıyorumda kafam karısıkBunları bu hale siz getirdiniz Cemal, , sana desemki jd var hesaplı almazssınşu forumda en çok arıza haberi tdden geliyor hala vazgeçemiyirsunuz, tam 15 yıl oldu fiat defterini kapatalı nh diyorsunuz bunlar nh degilki bildiğin eski fiat...kızma hee[emoji4]
2005 galiba td 65 i olan biriyle goruştüm oda çok memnun, senin tarlalar kum gibi Cemal her 1000 saatte burda tdlerin deb, balatasi degisıyor, td de eski ford minübüsü gibi vites var, yenilerin freni sürekli arıza acıyor, sen 10bin saatte td gördünmü, 10 bin satte avrupa motorlar hala sifir gibi boyası bile kalkmamış, Deniz de 2017 td 90 var cocuk illah etti, haşbay yapmıyacaksan td serisini ne yapıcan yolda gitmez , case 75c, ekonomik olarak sana yardımı olur, deutz yeni e seriside beynel minel ,15 yıldır td kullanıyorum daha hic firen değişmedi 1 defa baskı hepsi o değişmeye kıyamıyorumda kafam karısık
Değiştirme cemal güzel yerden arsa al 5 yıl sonra fendt binersin [emoji6]15 yıldır td kullanıyorum daha hic firen değişmedi 1 defa baskı hepsi o değişmeye kıyamıyorumda kafam karısık
Hayırlısı abiDeğiştirme cemal güzel yerden arsa al 5 yıl sonra fendt binersin [emoji6]
Varmı oyle guzel ucuz arsa adil abii [emoji1][emoji1]Değiştirme cemal güzel yerden arsa al 5 yıl sonra fendt binersin [emoji6]
S. Aleyküm iyi akşamlar beyler ne örüyonuz?
Aleyküm selam,S. Aleyküm iyi akşamlar beyler ne örüyonuz?
Ufuk Köprüye yakın yerler yapabilir [emoji848]Varmı oyle guzel ucuz arsa adil abii [emoji1][emoji1]
Aleyküm selam, koşturmaca devam.sizler nasılsınızS. Aleyküm iyi akşamlar beyler ne örüyonuz?