Hayat nasıl geçti , bir ağacın gölgesinde dinlendiğim kadar ancak..
Dur bakalım dostum daha yapılacak çok iş varHayat nasıl geçti , bir ağacın gölgesinde dinlendiğim kadar ancak..Ekli dosyayı görüntüle 51175Ekli dosyayı görüntüle 51176
Çalışmadan yemek yok haklısınız hocamTeşekkür ederim.60 dekar yonca var , biçip biçip depoya atıyoruz.
Haftaya Malkara'ya arı sağmaya gitme ihtimalimiz olabilir.
Yazın çalışacan, kışın yicen.
Ekmağımızı yiyek, yemamığızı yiyek.
Abi haklı Fuat abi daha çok çalışmamız lazım bu ülke insanı güzel şeyleri hak edıyor üretmek lazım yeterki huzurunuzu bozmayın sağlığınız yerinizde olsun hepimiz çok çalışalım kimseye muhtaç olmayalım en azından ülkemiz için vatan için çalışalım ama kötülük yapmayalım hepimizin sonu kara toprak dedem benden çok şeyler götürdü sizlerinde üzüyorum çok paylaşım yapıyorum ama sizleri kardeş gibi göruyorum sabah gittim yine hiç ses seda yokDur bakalım dostum daha yapılacak çok iş var
Bi yere gitmiyorum, sadece zaman çook çabuk geçiyor 100 yaşınada yaşasan , bir ağacın gölgesinde dinlenecek kadar hayat kısa , dün bebeydik önden pedallı bisiklete bindiğim günler hala aklımda , 40 a dayandık , rabbim sağlık vede huzur versin , dert keder göstermesin ne deyim.Abi haklı Fuat abi daha çok çalışmamız lazım bu ülke insanı güzel şeyleri hak edıyor üretmek lazım yeterki huzurunuzu bozmayın sağlığınız yerinizde olsun hepimiz çok çalışalım kimseye muhtaç olmayalım en azından ülkemiz için vatan için çalışalım ama kötülük yapmayalım hepimizin sonu kara toprak dedem benden çok şeyler götürdü sizlerinde üzüyorum çok paylaşım yapıyorum ama sizleri kardeş gibi göruyorum sabah gittim yine hiç ses seda yok Ekli dosyayı görüntüle 51181
Aleyküm selam Yusuf abi hayırlı olsun diyelim mi yeni makinaya
adil sağolasın.Aleyküm selam Yusuf abi hayırlı olsun diyelim mi yeni makinaya
Otlarda kurumuş İsmail abi deniz görmek bozkırdaki insanı bir değişik etkiliyorYazın hızlı zamanı
Sahili tırmıklıyor Atila 62 deutuz ile
Kaleburnunda etrafı deniz bir yere çıkmayan cobansiz inekler
Ekli dosyayı görüntüle 51198Ekli dosyayı görüntüle 51199Ekli dosyayı görüntüle 51200Ekli dosyayı görüntüle 51201Ekli dosyayı görüntüle 51202
Yazın deniz iyi gelir UfukOtlarda kurumuş İsmail abi deniz görmek bozkırdaki insanı bir değişik etkiliyor
irfan hocam,
o amcayı bilmiyorumda,
bende sol yiyip,içerim,
Allah beni öyle yaratmış,
sağ el ile kaşık bardağı hep ağzıma,dişlerime vururum.
ne kadar isterimde, asla olmadı.yapamadım
Aman yolda da soldan gitmeyiniz.
[emoji848][emoji848][emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 51279Ekli dosyayı görüntüle 51280Ekli dosyayı görüntüle 51281