en iyi romork hangisi?

Ynt: en iyi romork hangisi?

ÇağRı link=topic=4771.msg72097#msg72097 date=1220557365' Alıntı:
Evet doğrusunu söylemek gerekise yüksek.Birde bizim arazi eğimli,gerekli oluyor alçak bir romork...
bizim arazilerde aşırı egim yok genelde düzlük sadece yollar çok yokuş oluyor

5k.jpg

Palazoğlu 10 tonluk ve en güzel yeri de balon lastikler, çok süer duruyor :D

GÜRKAN link=topic=4771.msg72113#msg72113 date=1220559025' Alıntı:
5k.jpg

Palazoğlu 10 tonluk ve en güzel yeri de balon lastikler, çok süer duruyor :D
Çoook yüksek gibi duruyor fotoğrafta,çok kullanışsız olur düşündüğüm gibiyse eğimli arazide.Sanırsam durdurması da zor olur :)

ÇağRı link=topic=4771.msg72115#msg72115 date=1220559158' Alıntı:
Çoook yüksek gibi duruyor fotoğrafta,çok kullanışsız olur düşündüğüm gibiyse eğimli arazide.Sanırsam durdurması da zor olur :)
PalazoğLu Gayet KaLiteli normal tip romorkları küçük orasına karışmam gecen fabrikanın önünden geçtim romorklar ve tankerler var başka markalar yazıyodu anlamadım fabrika burda olmasına rağmen çevrede yok

ÇağRı link=topic=4771.msg72115#msg72115 date=1220559158' Alıntı:
römorkun boyutlarına göre 3 dingil olsaydı....
i

Bence en güzel römork Gürşah. Çok sağlam, geniş, alçak, sarsmaz ve kasasına su koysanız sızdırmaz. Diğer yörelerde pek tanınmaz diye düşünüyorum. Fakat Tekirdağ ve civarında baya nam salmıştır. Diğer römorklara göre fiyatı biraz pahalı diye biliyorum. Fakat verdiğiniz fiyata değiyor. Bizde 6 tonluk 4 tekerlisi var. Eğer uyarsa bir tanede 15 tonluk çift dingilli almayı düşünüyoruz. Yakın bir köyde yanılmıyorsam bir kişide 3 tane 15 tonluk modelinden var. Adamın traktörleride büyük bu yaz bizim köyde kanola biçerken görmüştüm. Römorklar ve traktörler süper duruyor. Hele birde traktörün rengine göre yaptırırsanız tam anlamıyla muhteşem....

hacker_nazmi link=topic=4771.msg72120#msg72120 date=1220560039' Alıntı:
PalazoğLu Gayet KaLiteli normal tip romorkları küçük orasına karışmam gecen fabrikanın önünden geçtim romorklar ve tankerler var başka markalar yazıyodu anlamadım fabrika burda olmasına rağmen çevrede yok
Hacker Nazmi Palazoğlunun arabaları hiçde kaliteli değil bizim burada birinde var arabanın kapakları açılmıyormuş yarıya kadar açılıyormuş hatalı yapıldığından ddolayı sonra aynı arabanın oku kopmuş fabrikaya söylemişler hiçde bişe yapılmamış sahibide memnun değildi... Sonra arabanın birininde orjinal lastiği hasat zamanı yarıldı markası hiç duyulmayan bir lastik takılmış fabrikada...

kangalli_84 link=topic=4771.msg72124#msg72124 date=1220560349' Alıntı:
Hacker Nazmi Palazoğlunun arabaları hiçde kaliteli değil bizim burada birinde var arabanın kapakları açılmıyormuş yarıya kadar açılıyormuş hatalı yapıldığından ddolayı sonra aynı arabanın oku kopmuş fabrikaya söylemişler hiçde bişe yapılmamış sahibide memnun değildi... Sonra arabanın birininde orjinal lastiği hasat zamanı yarıldı markası hiç duyulmayan bir lastik takılmış fabrikada...
Bizim burda Yok çok oLan kişiLerinde sağLam

TABİKİ MAL MÜLK ALLAH INDIR
TOPAL AHMET FİRMASININ DÜNYADAKİ SAHİBİ OLARAK
YAZILANLARI OKUDUM
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
MALIMIZIN ARKASINDAYIZ HER ZAMAN
WEB SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
SAYGILARIMLA..
ÜRÜNÜNÜZ BOL HASADINIZ BEREKETLİ OLSUN

MEHMET ECE link=topic=4771.msg72159#msg72159 date=1220572348' Alıntı:
TABİKİ MAL MÜLK ALLAH INDIR
TOPAL AHMET FİRMASININ DÜNYADAKİ SAHİBİ OLARAK
YAZILANLARI OKUDUM
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
MALIMIZIN ARKASINDAYIZ HER ZAMAN
WEB SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
SAYGILARIMLA..
ÜRÜNÜNÜZ BOL HASADINIZ BEREKETLİ OLSUN
ama ilk geldiğinde romorkun piston boozuktu inerken 2. de takılıyor biraz durduktan sonra birden bırakıyordu 1.ye kadar ama yeni piston gönderdiler taktık

kangalli_84 link=topic=4771.msg72124#msg72124 date=1220560349' Alıntı:
Anıl bende sana katılıyorum...Palazoğlu bizde var ve kaliteli bi araba deil...

Palazoğlu bu sene bizim köyde de bir abi aldı. Arka kapağı açmışlar. Sonra kapatamamışlar. Palazoğlu fabrikasyon olayına girdiği için sürekli üretim yapıyor. Kalite kontrolünü pek gerçekleştiremiyor diye düşünüyorum. Diğer markalar atölye tarzı üretim yaptıkları için ve çoğu ustada firmanın sahibi olduğu için yaptıkları römorku deneyip sahibine teslim ediyorlar. Ama Palazoğlu bayiliklere üretip yolluyor. İnceleyende olmuyor sanırsam....

alipasalierkan link=topic=4771.msg73809#msg73809 date=1220902889' Alıntı:
Palazoğlu bu sene bizim köyde de bir abi aldı. Arka kapağı açmışlar. Sonra kapatamamışlar. Palazoğlu fabrikasyon olayına girdiği için sürekli üretim yapıyor. Kalite kontrolünü pek gerçekleştiremiyor diye düşünüyorum. Diğer markalar atölye tarzı üretim yaptıkları için ve çoğu ustada firmanın sahibi olduğu için yaptıkları römorku deneyip sahibine teslim ediyorlar. Ama Palazoğlu bayiliklere üretip yolluyor. İnceleyende olmuyor sanırsam....
bir ara bende inceleme yapıyodum ama baştansağma oluyo tabiki pistonluları pistonları çalıştırlıyo kapaklar açılıp kapanıyo bide şaşi kontrol yaplıoy

valla bende donatımın ince tekerli 6 tonlukları diyorum,ayrıca aksoylu ve alkan. remörk deyince bide traktörün ardından gelmesi değerlendirilmeli,kimisi boşken bile gitmiyo.

bizim afyonun bolvadin ilçesinde bir sanayici arkadaş case isimli römork üretiyor güzel römork ben 3 adet yaptırdım memnunum..tavsiye ederimm...