en iyi romork hangisi?

Ynt: en iyi romork hangisi?

kenann link=topic=4771.msg559437#msg559437 date=1331419276' Alıntı:
seçilen marka römorkların tipine bitiyorum sizce kalite olrak nasıllar...
Senmi benmi, tip olarak gerçekten güzel duruyorlar, yakından bir incelemek lazım,eskisini değerlendirme imkanı olsa.

alakazem_43 link=topic=4771.msg580859#msg580859 date=1334492586' Alıntı:
sevndi romorkları burada moda oldu ama nedense ben hiç begenemedım çok basit bir yapı ve çok kaba
basit yapı dedigin bi kere çok saglam ayrıca üstüne nekadar yük atarsan at devir hiç birşey olmaz

sağlamlıgına birşey demedimki ben ha birde arka lambaların sadece dış çerçeveyi bağlamışlar elektrık tesısatı cekılmemıs romorkların bu kadar küçük şeylerden müşteri kaybedebilir...

arkadaşlar bızım koyde bır adam bu işi yapıyor gerçekten sağlam tonajlı damper yapıyor lazım olan olur ise kendısı ile bağlantı sağlayabılırım

Arkadaslar en iyi ramork en saglam ramork bence lüleburgaz yapısı emin gündüz dür biz ormanda tomruk cekerken 20 tona yakin tomruk atardik banamisin demezdi ekseriyetten agir tip ramorklar yapar bosunu bile 480 240 gibi traktorler rampalarda cekmez vites düşürür. Tarim icinse palazoglu örs ve tınaz ramork tercihimdir hafif ve dayanikli olmali ramork.

Bence Palazoğlu..Tınaz ve Volkan da güzel.Emin gündüz römorklarını yakınlarım kullanıyor çok sağlamlar nerdeyse Tır dorsesi gibi

Aynen emin gündüz kadar arslanlar ramorkda var trakya bölgesinde. Bizim kastamonu ramorklari var yapi aynidir cok saglamdir 3 tarafa devrilir

8 ay boyunca çok fabrika gezdim gördüm araştırdım. Caselli ve Madenler kafa kafaya kapisir. Madenler kaliteden ödün vermiyor caselli bazen tekerlekten kapaktan kanattan kirpmalar yapabiliyor. Madenler bu yüzden bir tık önde. Ben 15 tonluk anatolia caselli aldım. Memnunum...