En iyi disk tiller sizce hangisi

bunların ön tarafına neden toprağı yırtan patlatma tipi bir aparat eklemiyorlar
8354b2b9c4b2d9b69fb93bee6438815b.jpg

128f749ba50d5a41264c49e5495f7692.jpg

ad8a2c6c3b0468bb0acb21edb8ee8d08.jpg

Bunlarda resimleri

• Beğen
Tepkiler: CELAL KARABULUT
Disk tiller:sen traktörü ne kadar süratli kullanırsan en iyi şekilde toprağı işler. Disk tiller in önüne patlatma tarzında bacak koyan vardı çorlu fuarında görmüştüm ama bana göre çok iyi randıman sağlamaz, nedeni ise hız patlatma olunca traktör disk tilleri hızlı çekebilir ama patlatma olunca hem patlatma hem diskler traktörü çok zorlar bunun olmaması için iki katı güçlü traktörler olması gerekli

evet askı tipi disk tiller olursa traktör çok zorlar ama avrupadaki gibi çekilir tip olursa fazla zorlamaz

O tipler anlamsizca pahali. Biz matrisi 13000 tl ye almistik ozdokeni takasa vermistik. 2 sezondur kullaniyoruz hicbir problem olmadi. Bizim burdada azimler felan hep var surekli sanayide kaynak yaptiriyorlar. Matris yapisindan geregi saglam.

• Beğen
Tepkiler: Alexander
Disk tillerde azim ve çekiçkesen prestijli,markalar.marka olayı oldukça fiyatta bu oranda katlanıyor.ben bulent tarımdan 2 adet aldım memnunum.en ufak arızada gelip anında müdahale etmeleri beni daha da memnun etti.diskin biri bilya içerisinden bi,şekilde kitlendi.adamlar haber ettiğim,gibi geldi direkt disk bacağıyla birlikte değiştirdi.diskle birlikte sıfırlandı.işimdende kalmadım.o yuzden tavsiye ederim