Zetor 8441 gidiş geliş toplam 42 km yola 8.5 litre 30 tl'lik yakmıştı giderken römork boştu gelirken slaj yem 5 tona yakındı el gazı tam çekiliydi..
Yol nasıl dı? İniş çıkış var mı dur kalk yada yavaşlamaya sebep olacak nir durum var mı yolda?Zetor 8441 gidiş geliş toplam 42 km yola 8.5 litre 30 tl'lik yakmıştı giderken römork boştu gelirken slaj yem 5 tona yakındı el gazı tam çekiliydi..
5 - 6 kmsi inişli çıkışlı geri kalanı düz sayılır fazla bir eğim yok sadece kavşaklarda dur kalk yaptım..Yol nasıl dı? İniş çıkış var mı dur kalk yada yavaşlamaya sebep olacak nir durum var mı yolda?
72 krş yakmış km de.5 - 6 kmsi inişli çıkışlı geri kalanı düz sayılır fazla bir eğim yok sadece kavşaklarda dur kalk yaptım..
S2nin ki 30 km mi 40 km mi72 krş yakmış km de.
35'likle aynı ama ondan çok süratli72 krş yakmış km de.
40 kmh seri olanı..Daha önce hızını ölçmüştüm yonca biçeri almaya gitmiştik babam kullanıyordu ben Caddy'le arkasından ölçtüm 55 - 60 kmh arasında sürat yapıyordu..S2nin ki 30 km mi 40 km mi
Biz 2011 de erkuntu ilk aldığımızda aladağa yaylaya gittik 3-4 ton yükle 70-80 km yol gidiş geliş 100tl civarı yaktı.35'likle aynı ama ondan çok süratli
Şahsıma ait traktör alırsam senin zetoru denemek isterim doğrusu.40 kmh seri olanı..Daha önce hızını ölçmüştüm yonca biçeri almaya gitmiştik babam kullanıyordu ben Caddy'le arkasından ölçtüm 55 - 60 kmh arasında sürat yapıyordu..
40 kmh seri olanı..Daha önce hızını ölçmüştüm yonca biçeri almaya gitmiştik babam kullanıyordu ben Caddy'le arkasından ölçtüm 55 - 60 kmh arasında sürat yapıyordu..
Sürüm hızı kaç kmh hiç ölçtünüz mü.?75c ünlü 14inç 4lü ile tarlanın sertligine göre 2.5 ile 3 litre arası yakıyor.bu ölçüler tavsız kuruya sürümünde ki yakıt tüketimi..
Arabanın göstergesine göre öyleydi hafif rampa aşağı 60 düz yerde 55 kmh..55-60 really?
O programla bi ölçün en iyisiArabanın göstergesine göre öyleydi hafif rampa aşağı 60 düz yerde 55 kmh..
Bu programla da ölçtüm 45 çıkıyor bunda..O programla bi ölçün en iyisi
Standartı 40 42km dir orjinal lastiklerle daha fazlası traktör orjinalse imkansız ha gaz ayarıyla pompayla oynanır 60 ta yapar 70 teBu programla da ölçtüm 45 çıkıyor bunda..
Sonra arabaya bindim öyle ölçtüm bi 10 - 12 kmh aşağı gösteriyor hızlı giderken nedense..
Yavaş giderken düzgün ölçüyor hızlanınca bi sapma oluyor..
Baki bey bu programi araba ile denedinizmi acaba digru gosteriyormu ve ismi nedir mahsuru yoksaBiraz önce tavsız bir tarlada denemeye gittik 15 gaz düz 1 ile sürati bu 5.45 kmh..
Ekli dosyayı görüntüle 16225