en fazla hangi üründen kar ediyorsunuz

Ynt: en fazla hangi üründen kar ediyorsunuz

ben pıoneer ekiyorum. bu yıl yeni bir çeşit çıkarmışlar onu ekeceğim, firma yetkilisi K18 diye söyledi ama
tam olara numarası aklımda değil, 2. üründe önemli olan erkenci çeşit olmasaı her firmanın erkenci
çeşidi vardır toprak yapısı ve iklim şartlarına göre her toğum farklılık verebilir.

arkadaşlar bakıyorumda yazılanlardan hep ikinci ürün diye bahsetmişsiniz ne mutlu size 2.ürün var bizde oda yok neredeyse birinci ürünü kışa teslim ediyoruz bazı seneler lahana veya patatesi kar altından alamadığımızda oluyor burası erzurum otumuzu zor biçip taşıyoruz sonrada ne kurtarabildikse desene biz yanmışız haberimiz yok nerede o 2.ürün ekmeler biz onu rüyamızda değil anca kışın karında görürüz herkese bereketli yıllar

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=41688.msg376834#msg376834 date=1302447609' Alıntı:
arkadaşlar bakıyorumda yazılanlardan hep ikinci ürün diye bahsetmişsiniz ne mutlu size 2.ürün var bizde oda yok neredeyse birinci ürünü kışa teslim ediyoruz bazı seneler lahana veya patatesi kar altından alamadığımızda oluyor burası erzurum otumuzu zor biçip taşıyoruz sonrada ne kurtarabildikse desene biz yanmışız haberimiz yok nerede o 2.ürün ekmeler biz onu rüyamızda değil anca kışın karında görürüz herkese bereketli yıllar
aynen dogru dadaş kardeş ben erzurumda askerdim dedigin gibi mayıs sonu haziran gibi bahar anca gelirdi . ama üzülme bizdede durum aynı 2 . ürünü bizde rüyamızda görüyoruz