Elektrikli Traktör!

Elektrikli traktör, Kocaeli de üretilecek, ve muazzam bir çalışma kapasitesi olacak. Traktörün detayları, bu haber de. https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi...trikli-traktoru-kocaelide-uretilecek-41593144
2415244_810x458.jpg

sorun benzin , sorun gübre , sorun ilaç fiyatları.

çiftçinin traktörü var ama litresi 6-7 liradan alacak parası yok.
çiftçinin traktörü var ama bir hasılatı çiftlik masraflarına yatıracak parası yok.

insanlar mahsülünün karşılığını bile alamıyor. sen traktörden bahsediyorsun.

tıpkı araba alamayan yada arabaya benzin alamayan insanlara yol yaptığınızı marifetmiş gibi anlattığınız gibi.

tarım bitti siz hala traktör peşindesiniz.

sorun traktör olmadığını anlayamayan cumhurbaşkanı. sorun benzin , sorun gübre , sorun ilaç fiyatları. hayatımda böyle salakça bir müjde görmedim.

çiftçinin traktörü var ama bir hasılatı çiftlik masraflarına yatıracak parası yok.

tıpkı araba alamayan yada arabaya benzin alamayan insanlara yol yaptığınızı marifetmiş gibi anlattığınız gibi.

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Bu dediğine ezikler katılır. Kardeşim ne utanmaz adamsın, ben tarım dan bahsetmedim ki, traktörden bahsettim, fikirlerinizi merak ettim. Sen böyle yanıt veriyorsun ve hemen beni AKP'li belliyorsun, gerçekten yazık. Asıl sen bitmişsin. (y)

• Beğen
Tepkiler: Abd8914 ve ufukk

Her tarafa siyaseti karıştırma istersen, mide bulandırıcı oluyor, maalesef. Traktörle alakalı fikrin neyse onu söyle, eğer yoksa da, rahatsız etme. Ha, özgürsün ama, böyle andavallıklar dan canım sıkıldı. :cautious:

Bu dediğine ezikler katılır. Kardeşim ne utanmaz adamsın, ben tarım dan bahsetmedim ki, traktörden bahsettim, fikirlerinizi merak ettim. Sen böyle yanıt veriyorsun ve hemen beni AKP'li belliyorsun, gerçekten yazık. Asıl sen bitmişsin. (y)
Karşıdaki kişi size akp lisiniz falan dememiş ki biraz sakin olun. O arkadaş durumu anlatmış bence çokta güzel anlatmış. Elektrikli traktör işine bişey demiyoruz fakat yine gübre tohum pahalı olacak yine satilan ürün para etmeyecek bence sizde biraz anlayışlı olun fikirlere saygı duyalım

Karşıdaki kişi size akp lisiniz falan dememiş ki biraz sakin olun. O arkadaş durumu anlatmış bence çokta güzel anlatmış. Elektrikli traktör işine bişey demiyoruz fakat yine gübre tohum pahalı olacak yine satilan ürün para etmeyecek bence sizde biraz anlayışlı olun fikirlere saygı duyalım
Bu genç kardesimiz , eski elk, traktör tartişmalarimızı okusa demekki Mahmut ohoho , 🤣

İstersen, Leb demeden, leblebiyi anlamayı öğrenelim. Dememiş ama demiş kadar oldu. Fikrine saygı duyuyorum, açıklamamı da okuyabilirsin. Ben sadece elektrikli traktör için bu konuyu açtım, siyaset açmamaları lazımdı. Çünkü siyasetten nefret etmeye başladım. Ha, siyaset yapmak istiyorsa, konu açsın, orada tartışalım. Durumu da güzel anlatmış, ama fikrini istedim, ne ile karşılık buldum.

Bu traktörden alabilen bir çiftçi için masraflar epeyce azalacaktır alabilen diyorum çünkü taktir edersiniz ki yeni bir teknoloji ve biraz tuzlu ileride daha iyi ve uzun ömürlü piller geliştirilerek daha makul fiyatlara sahip olunabilinir. Tasarım güzel ama şöyle uzaydan gelmiş gibi bir şey olabilirdi

• Beğen
Tepkiler: Tümosan'cı!
Konuyu açan benim, konuşmayacaksan zorlama. Ben konuyu, tarafsız bir şekilde açtım, nerelere çektiğinize bakın. Arkadaşlık manasın da soruyordum oysa ki... :cautious:
Konuşuyoruz da fazla heyecanlisin kardeşim ne desek yanlış anlamaya meyillisin [emoji846]
Elektrikli traktör üretilse dahi yine herkesi ilgilendiren şey fiyatı olacak. Ayrıca batarya kaç yıl dayanacak ve yeni batarya maliyetli mi olacak? Herkes için fiyatı makul olmalı yoksa yine kimse kullanamaz

Konuşuyoruz da fazla heyecanlisin kardeşim ne desek yanlış anlamaya meyillisin [emoji846]
Elektrikli traktör üretilse dahi yine herkesi ilgilendiren şey fiyatı olacak. Ayrıca batarya kaç yıl dayanacak ve yeni batarya maliyetli mi olacak? Herkes için fiyatı makul olmalı yoksa yine kimse kullanamaz
Yanlış anlamaya meyilli değilim. Hah oldu işte, fikrini söylemiş oldun, teşekkür ederim. İlk cümle hariç, fikrini çok iyi sundun. :)

• Beğen
Tepkiler: mahmutünaldı
Bu traktörden alabilen bir çiftçi için masraflar epeyce azalacaktır alabilen diyorum çünkü taktir edersiniz ki yeni bir teknoloji ve biraz tuzlu ileride daha iyi ve uzun ömürlü piller geliştirilerek daha makul fiyatlara sahip olunabilinir. Tasarım güzel ama şöyle uzaydan gelmiş gibi bir şey olabilirdi
Güzel, akıcı ve anlaşılır bir değerlendirme olmuş. Teşekkürler. :) (y) ;)

• Beğen
Tepkiler: Çılgın filazof