Bunda bi yanlışlık vardır. 115 dönümü kaç saatte suladınız kaç kw pompa vardı225 dönüm buğday 115 dönüm yeşermesi İcin bir sefer yağmurlamayla sulanmıştır
225 dönüm buğdaya 15 saat 4 su verdik ayrıca pamuk yerinizde bir sefer 115 dönüm 24 saat su verdik 160kw trafo 175 hp dalgıç pompa 180 metrede bunun dışında bir şey yok yani 24 saat çalışırsan 2200 TL enerji bedeli ödenen lazımBunda bi yanlışlık vardır. 115 dönümü kaç saatte suladınız kaç kw pompa vardı
Tabi hepsini yağmurlamayla suladık225 dönüm buğdaya 15 saat 4 su verdik ayrıca pamuk yerinizde bir sefer 115 dönüm 24 saat su verdik 160kw trafo 175 hp dalgıç pompa 180 metrede bunun dışında bir şey yok yani 24 saat çalışırsan 2200 TL enerji bedeli ödenen lazım
Faturalara bakınca zaten aylık faturalar sürekli her geçen gün fazla kullanıldığını göstermektedir bir kaç gün 24 saat onun dışında 15 saat verilmiş sabah 8 gece 12 ye kadar çalışmış buğday her sulama 13 gün gün sürmüş buğdayda 15 saat sulanmış15 saat demişsn ama kaç gün su verdiğini yazmamışsın 24 saat demişsn kaç gün verdiğini yazmamışsın dostum ona göre değerlendirmek lazım
Sanki normal gibi birim fiyatı yüksek olduğu için durum bu.Faturalara bakınca zaten aylık faturalar sürekli her geçen gün fazla kullanıldığını göstermektedir bir kaç gün 24 saat onun dışında 15 saat verilmiş sabah 8 gece 12 ye kadar çalışmış buğday her sulama 13 gün gün sürmüş buğdayda 15 saat sulanmış
180 metrede ama bizim çarpan lar fazlaHacı abi pompa kaç metredeki 175 hp kullanıyorsun ? Ankarada bu pompa 24 saat çalışsa 3500 tl fatura gelir.
Valla bizde durum bu sulasak dert sulamasak dertBu nasıl bir ücret dolusu var yangını var afeti var allah yardım etsin
Bugdayi Dönümü 40 tl den sezonluk suluyorum kapalı sistem su boruyu döşeyip vanayı açıyorum nisandan ekime kadar su mevcut