Arkadaşlar iyi akşamlar. 160kw ve 3 direkli bir sulama tesisi için ücret ne kadar olur?yakın zamanda yaptıran veya bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Direk başına 8 bin lira + dalgıcın markasına göre ve derinliğine göre değişirArkadaşlar iyi akşamlar. 160kw ve 3 direkli bir sulama tesisi için ücret ne kadar olur?yakın zamanda yaptıran veya bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Dalgıç 100 metrede.markasini bilmiyorum ama ortalama fiyat ne çıkar?Direk başına 8 bin lira + dalgıcın markasına göre ve derinliğine göre değişir
Bnim gecen yılki tesisim 7 direk +50 kw trafo +impo dalgıç kademe 60 metrede 69 bindi.Dalgıç 100 metrede.markasini bilmiyorum ama ortalama fiyat ne çıkar?
Dalgıç pompa dahil mi senin bu fiyataBnim gecen yılki tesisim 7 direk +50 kw trafo +impo dalgıç kademe 60 metrede 69 bindi.
Seninkide yaklaşık 45 bin tl yi geçer gibime geliyo.
Evet dahildi. Gecen yıl direk başı 6 bindi bu yıl 8 bin tl. Herşeye zamDalgıç pompa dahil mi senin bu fiyata
Seninki iyiymiş.ben dalgıç pompa dahil 60bin e razıyımEvet dahildi. Gecen yıl direk başı 6 bindi bu yıl 8 bin tl. Herşeye zam
Sen 160 kw demiştin demi. O fiyatlsrı bulur aynenSeninki iyiymiş.ben dalgıç pompa dahil 60bin e razıyım
Hersey ates pahası. 100 dekar yer suladim.1 sefer su verdim 1000 lira elektrik faturası gelmiş.Sen 160 kw demiştin demi. O fiyatlsrı bulur aynen
1000 lira hiç bişey değil bnceHersey ates pahası. 100 dekar yer suladim.1 sefer su verdim 1000 lira elektrik faturası gelmiş.
Daha mazot gübre tohum isci paralarına girmedim.insallah verimlerimiz iyi olur yoksa durum vahim1000 lira hiç bişey değil bnce
Daha mazot gübre tohum isci paralarına girmedim.insallah verimlerimiz iyi olur yoksa durum vahim
Helal olsun. Demekki cok iyi hasat alıyorsunuz.30 dönümü mazotla 1000 e suluyoruz azımıza gidiyo
Bu kadar uzaklıkta olup işlem yaptıran hic duymadım.bizim buralarda çok yakında genelde.Arkadaşlar benimde trafoma 400 metre uzaklığında bi kuyum var 50 kw dalgıcı çalıştırmak için yer altından kablo götürmem gerekiyo fakat çok maliyetli oluyor.Alternatif yollarla uygun fiyata çözüm bulan var mı ? Yer altından götürmem 30bin tl yi buluyor.
Arkadaşlar benimde trafoma 400 metre uzaklığında bi kuyum var 50 kw dalgıcı çalıştırmak için yer altından kablo götürmem gerekiyo fakat çok maliyetli oluyor.Alternatif yollarla uygun fiyata çözüm bulan var mı ? Yer altından götürmem 30bin tl yi buluyor.
3x135 bakır yada 3x185 alimunyum lazım hocam.Onlarda çok pahalıHocam git ostime ahmet orhan yetkin diye depo tarzı yer var istediğin marka piyasanın en kaliteli kablosu öznür veya hes kabloyu al ben 4x16 bakır kablo aldım öznür marka metresi 20 lira filandı.
Öncelikle kablo çapın ne kadar olmalı onu bir öğren
3x135 bakır yada 3x185 alimunyum lazım hocam.Onlarda çok pahalı
Hocam 3x135 diye kablomu var yoksa ben mi bilmiyorum