İskender kabaklar oldumu resim koy selemiskender link=topic=84117.msg1005278#msg1005278 date=1433143010' Alıntı:
İskender hayırlı olsun keşke parakende satsaydın 15000 bin toplayabilirdin iki liraya verseniskender link=topic=84117.msg1005272#msg1005272 date=1433142515' Alıntı:
Hayırlısı olsun abi geçen yıl 8 dönüm balkabağını tarladan 14000 tl ye verdik bu yıl başka bir tarla da bostan denemeyi düşünüyoruz bakalım nasıl olacakArkadaşlar herkese selam bu yıl nasipse 5 yıl aradan sonra kabak ekme macerasına kaldığın yerden devam etmek istiyorum .tohumları sipariş ettim hayırlısı ile yaklaşık 2 dönüm deneyeceğim hem yazın canımız sıkılmaz eğlence olur hemde harçlık cıkartırız belki.
Tohumu nerden alıyosun abiArkadaşlar herkese selam bu yıl nasipse 5 yıl aradan sonra kabak ekme macerasına kaldığın yerden devam etmek istiyorum .tohumları sipariş ettim hayırlısı ile yaklaşık 2 dönüm deneyeceğim hem yazın canımız sıkılmaz eğlence olur hemde harçlık cıkartırız belki.
Bereketli olsun İskender tarlada kabak seyretmek çok güzel oluyor .Arkadaşlar herkese selam bu yıl nasipse 5 yıl aradan sonra kabak ekme macerasına kaldığın yerden devam etmek istiyorum .tohumları sipariş ettim hayırlısı ile yaklaşık 2 dönüm deneyeceğim hem yazın canımız sıkılmaz eğlence olur hemde harçlık cıkartırız belki.