E S K İ Ş E H İ R F A N K U L Ü P

Ynt: E S K İ Ş E H İ R F A N K U L Ü P

eskılerden bır konu hortlatalım bakalım .. ben emırdaglıyım ama zaten emırdag da eskısehıre baglı sayılır .. zuha-*-s zuha-*-s

Eskişehirin isminden başka eski bir yeri kalmamış. Aklı başında olan yöneticiler sayesinde diğerlerinin de örnek alması gereken, yepyeni bir şehir olmuş.

kim dedi Eskişehirliler yok diye geldim geldim BUR DA...!!! ok-*-s ok-*-s ok-*-s Tessekkürler arkadasım *098*- *098*- *098*-

ertac sahın link=topic=1588.msg396990#msg396990 date=1304946486' Alıntı:
eskılerden bır konu hortlatalım bakalım .. ben emırdaglıyım ama zaten emırdag da eskısehıre baglı sayılır .. zuha-*-s zuha-*-s

İşte şimdi konunun ardı arkası kesilmez, hortlatılan konuların performansı süper oluyor. :) Ben zaten Emirdağlı olupda Emirdağ ' da oturan görmedim. Kime sorsam Emirdağlıyım ama falan yerde oturuyorum. ;D

Mustaf-a link=topic=1588.msg397044#msg397044 date=1304953499' Alıntı:
İşte şimdi konunun ardı arkası kesilmez, hortlatılan konuların performansı süper oluyor. :) Ben zaten Emirdağlı olupda Emirdağ ' da oturan görmedim. Kime sorsam Emirdağlıyım ama falan yerde oturuyorum. ;D
konuyu fazla dagıtmayayımda :( ben hortlattım patladı gıttı ;D emırdag lı olup emırdag da oturanlar 60-66 ve 398 gıbı nadır bulunur zuha-*-s zuha-*-s