Çok sağolun bursada var iş yaparmi alırken nerelerine dikkat etmem lazımen büyüğü td4.90b diye biliyorum
Fiyat olarak traktör verip üzerine 20 25 bin lira verebilirimFiyat konusunda rahatsan JD 5085 GL derim şahsen kullanıcısıyım muazzam konfor ve güç
Fiyat olarak traktör verip üzerine 20 25 bin lira verebilirim
Biz tarla tipi olanını kullandık (tn75a ) çok memnunduk çekişinden ama bir sene balya bağladık ondan sonra traktörün arkasından ses gelmeye başladı.Çok sağolun bursada var iş yaparmi alırken nerelerine dikkat etmem lazım
Bahce tipi nasıldır acaba birde bunu buldumBiz tarla tipi olanını kullandık (tn75a ) çok memnunduk çekişinden ama bir sene balya bağladık ondan sonra traktörün arkasından ses gelmeye başladı.
Siz kaç beygir civarı düşünüyorsunuzBahce tipi nasıldır acaba birde bunu buldum
70 ve üzeri 1997 model başak 2073 verip üzerine 20-25bin verip bahçe serisi traktör almayı düşünüyorum servis yakınlığı parça bakımından new holland tercihimSiz kaç beygir civarı düşünüyorsunuz
Bana kalırsa 5040B serisini öneririm hem biraz daha modelli hemde 4 silindir.70 ve üzeri 1997 model başak 2073 verip üzerine 20-25bin verip bahçe serisi traktör almayı düşünüyorum servis yakınlığı parça bakımından new holland tercihim
70 ve üzeri 1997 model başak 2073 verip üzerine 20-25bin verip bahçe serisi traktör almayı düşünüyorum servis yakınlığı parça bakımından new holland tercihim
Zetorun tarla tipini almayı düşünüyorumZetor almayı düşünmez misiniz?