Geçmiş olsun, Allah bi daha başınıza getirmez inşallah. Ama ilkine düveye neden simental attınız anlamadım?
Bizede ders oldu usta bogaya beriyoruz dag koyundeyiz komsunun tosunuydu dana cok buyuktu 70 kilo vardi
Geçmiş olsun, Allah bi daha başınıza getirmez inşallah. Ama ilkine düveye neden simental attınız anlamadım?
Toprak zeminde yatsaydi
Toprak zeminde yatsaydi
Beton dizlerini yanlarini yara yapar
Hastalığı düzelse bile o yaralar cok kötü olur
Hem toprak zeminde kalkmaya calisirken tırnakları kaymaz daha rahat kalkar
Havalar kötü değilse cikar uygun yere toprakta yatsin
Düzelme surecinde betonda kayarsa korkar ve kalkmaya niyetlenmez bir daha
Samanlik gibi toprak zemin kuru yerin olsaDisari soguk erzurum altina toprak sersem olurmu zaten arka ayaklar bakıyorum kayiyor kalmk istiyor
Samanlik gibi toprak zemin kuru yerin olsa
Daha guzel olur
Beton uzerine toprak sersem çok kalin olmalı ki oda zor sonradan toprak yer iyi olmaz kabarır
Kaucuk hayvan yatağında olur ama
3 gunden sonra betonda surekli yatmak sıkıntı yaratır sana söyleyeyim
Tahta için hic bir fikrim yokTahta çaksak kolay kalkarmi peki usta
Tahta için hic bir fikrim yok
İnsallah bugun kalkar ya bunu kurbanda sat olmazsa baskan bu ufak bir sikinti yasadi
Ama 3 gunden sonra surekli yatmasi sikinti olur yattigi tarafa kaldirmayi deneyin...benim gecende yeni dogan duvem kalkmadi ne uğrastim olmadi sonra baytar geldi sokladi kalkti hemen
Yav su duve bi kalkaydi gaylelendim ha altina bolca kaba talas dok baskan
Ama 3 gunden sonra surekli yatmasi sikinti olur yattigi tarafa kaldirmayi deneyin...benim gecende yeni dogan duvem kalkmadi ne uğrastim olmadi sonra baytar geldi sokladi kalkti hemen