Dorado 80 Aldım Hayırlı ve Uğurlu olur İnşaallah

Maşallah
3 silindir mi bu makine, fiyat nerelerde, klimalı mı, power shuttle var mı
Yahu hep alanlar yazıyor, kullananlar nerede
Kullanınca deneyimlerinizi, eksilerini artılarını yazın da öğrenelim.

Maşallah
Kardeş benim aldığımda dorado yazın sıcak kışın soğun üfleyen klimalı olanından doğal
4silindir 80 beygir 8053 88 model takasa verdim 700 bine anlaştık 8053 rektefelikti motor bitik 4yıl kredi 412 bin kredi çıktı üstü nakit 8053 200 bine gitti 12 Mayıs'ta alındı seçimden sonra Ağa'nın gazabına daha fazla uğramayalım dedik uğrayacağım kadar uğradım zaten iğneden ipleğe

Çekiş konusunda 4/12 pulluk bayır aşağı bayır yukarı fark etmiyor yakıtıda ona göre

Son düzenleme:
Kardeş benim aldığımda dorado yazın sıcak kışın soğun üfleyen klimalı olanından doğal
4silindir 80 beygir 8053 88 model takasa verdim 700 bine anlaştık 8053 rektefelikti motor bitik 4yıl kredi 412 bin kredi çıktı üstü nakit 8053 200 bine gitti 12 Mayıs'ta alındı seçimden sonra Ağa'nın gazabına daha fazla uğramayalım dedik uğrayacağım kadar uğradım zaten iğneden ipleğe

Çekiş konusunda 4/12 pulluk bayır aşağı bayır yukarı fark etmiyor yakıtıda ona göre
😄 H olsun, agaya dıkkat

Maşallah

hayırlı olsun,
güle güle kullanınız,,

Hayırlı berketli olsun, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin.
Sağolun varolun Allahrazı olsun dilek ve temennileriniz için daha iyileri sizlerin olsun