Fabrikanın dediği rakamla senin verdin skala az cok tutuyor abiYardımı olur dedim belki
Fabrikanın dediği rakamla senin verdin skala az cok tutuyor abiYardımı olur dedim belki
Cemalim çogu firma yazmıyo malesef yazanda pek tutmuyo zamanla kullanarak sen ustası oluyorsun skalada bazen işe yaramıyo malesefFabrikanın dediği rakamla senin verdin skala az cok tutuyor abi
Ilģinć skala olmadan nasil olcak o iş 3 assa 5 yukari bi skala olmasi lazim mibzerdede tutmuyo ama bikac kullanimda net kg tutturyoz [emoji16]Cemalim çogu firma yazmıyo malesef yazanda pek tutmuyo zamanla kullanarak sen ustası oluyorsun skalada bazen işe yaramıyo malesef
Cemalim yapacak bişey yok ufak tarlaya girip deniycen ayarı tutturdun mu büyük tarlalara başlıycan ayar her gübrede aynı olmuyo ben hep ufak tarlada ayarlar öle başlarım işe. [emoji23]Ilģinć skala olmadan nasil olcak o iş 3 assa 5 yukari bi skala olmasi lazim mibzerdede tutmuyo ama bikac kullanimda net kg tutturyoz [emoji16]
Atcam yer 15 dekar dekara 40 kg atcam gubre tsp goz karari bi ayar cekip atacamCemalim yapacak bişey yok ufak tarlaya girip deniycen ayarı tutturdun mu büyük tarlalara başlıycan ayar her gübrede aynı olmuyo ben hep ufak tarlada ayarlar öle başlarım işe. [emoji23]
Hangi gübreyi atçan 40 kgAtcam yer 15 dekar dekara 40 kg atcam gubre tsp goz karari bi ayar cekip atacam
Tsp daban gubresi yonca ekcem yereHangi gübreyi atçan 40 kg
4 5 kertik te atar herlal 2 ileTsp daban gubresi yonca ekcem yere
Bizde rakam var abi her rakam 10 km hizda 5 kg ure atiyormus4 5 kertik te atar herlal 2 ile
Bizde rakam var abi her rakam 10 km hizda 5 kg ure atiyormus