Tesekkür ederim ayar yerinde rakam var ama kac km hizda kac kg atan skala yokNormalde ayar cetveli olması gerekir, hatta birkaç farklı dönmezler makinede vardı diye hatırlıyorum daha eskilerde bile. Sadece ayar miktarı belirten ayar tablosu mu yok, yoksa komple skala yazılarınıda mı eklememişler.
Hayırli olsun merakla bekliyorumBugun benim 1000 litrelik dönmezler geliyo, üzerinde var mı yok mu bakarım bi
Teşekkür ederim Valla daha önce farklı makinalar kullandım denemek ićin onlarda vardı kac km hizda kac kg atan skala olmayınca şaşırdım doğrusu firmaya yazdım cvp yok netten baktım ordada bulamadımFirmanın bir eksiği varsa , ayıplı bir ürün satilmissa , öncelikle valiliklere yer alan tüketici haklarını koruma ile temasa geçiniz . Bu durumdan firmayı haberdar edin . Etrafınizda avukat tanidiklariniz varsa , onlara danışın . Bir sonuç çıkmazsa bir sonraki adım dava açabilirsiniz .
Hallolur inşallah , kaliteli bir firma ise mağdur etmez sizi , çözüm sunar size , bizde takip ediyoruz buradan .Tesekkür ederim ayar yerinde rakam var ama kac km hizda kac kg atan skala yokHayırli olsun merakla bekliyorum Teşekkür ederim Valla daha önce farklı makinalar kullandım denemek ićin onlarda vardı kac km hizda kac kg atan skala olmayınca şaşırdım doğrusu firmaya yazdım cvp yok netten baktım ordada bulamadım
Bende o numaradan ulaştim altta ayar yeri var ordaki her rakam 5 kg atiyor diyo0332 251 66 32 den birileri çıkıyor. Şimdi cevap verdiler.
Neden scala koymadiniz diye sorabilirim isterseniz?
Bugun benim 1000 litrelik dönmezler geliyo, üzerinde var mı yok mu bakarım bi
Az önce sordum ilgilenenler olur diye eklemek istiyorum.Hayırlısı olsun güle güle kullanın ne kadara aldiniz
Saģolasin abi tamda benim aradim skala bunun markasi ne abiBununla idare et cemal kardaş üç aşa beş yukarı faydası olur[emoji1] Ekli dosyayı görüntüle 35281Ekli dosyayı görüntüle 35282
Az önce sordum ilgilenenler olur diye eklemek istiyorum.
27 Şubat 2019 itibariyle
Pancar kooperatifide 600 kg tek diskli Mutlu marka gübre serpme makinası 2600₺ fiyat aldım. Piston aç kapa var, diski 6 kanatlı.
Makinan geldimi acaba [emoji848][emoji848]Bugun benim 1000 litrelik dönmezler geliyo, üzerinde var mı yok mu bakarım bi
Ula turgay abi senin skala ile olurmu o işBununla idare et cemal kardaş üç aşa beş yukarı faydası olur[emoji1] Ekli dosyayı görüntüle 35281Ekli dosyayı görüntüle 35282
Yardımı olur dedim belkiUla turgay abi senin skala ile olurmu o iş