DEVLERİN ÇEKİŞMESİ & MASSEY FERGUSON vs FENDT

Ynt: DEVLERİN ÇEKİŞMESİ & MASSEY FERGUSON vs FENDT

fendt hem küçük hem cekisi altta ben buna fanatiklik diyorum hala mf diye dayatıyorsunuz bakın işte bir mf cekmiş bir fendt bizde görüyok neyin ne olduğunu küçük traktoru cekmek kolay tabi çaki üstte olunca ...

yaaa üstte diyosunda kardeş çeki demirine hiç mi bakmadın yüksekliğin eşit olduğu belli ya bu fent töbe yarabbim allah yapısımı çekilirde çekerde ayrıca tek kerameti ağır olması kantara çıkıp eğırlıkları eşitle tork hp eşit olsun bu şartlarda hangisi çekerse güçlü olan odur zaten şartlar eşit oldumu şoförlerde hile olmadımı ikiside olduğu yeri oydurur

Black.Boyss.37 link=topic=39700.msg347558#msg347558 date=1298624012' Alıntı:
fendt hem küçük hem cekisi altta ben buna fanatiklik diyorum hala mf diye dayatıyorsunuz bakın işte bir mf cekmiş bir fendt bizde görüyok neyin ne olduğunu küçük traktoru cekmek kolay tabi çaki üstte olunca ...
kardesim gördüğün gibi mf çekmiş dalga geçiyor fendtle çekip çekip bırakıyor ama şimdi o çeken mfnin yerinde bir ford olsaydı eminim şu anda fendtin değil öbür motoru tutardın noo*-*-

Gördüğüm kadarıyla çekişmede fent zıplamadı fazla. Massey zıpladı zıpladı kesik kesik tutundu. fakat fent hep lastikler döndü havalanmadı. buda tarlada bir artı özelliktir :D