Devir sabitleyici

Dostum bu motorların küçükleri var 25 cmlik leri.ve kontrolünde 25 tl lik elektronik devre elemanı alarak bakır plakete işleyip kontolü yapılabiliyor. Böylece mm lik kontrol yapılabiliyor.ben kendim hem otomasyon teknisyeniyim hemde aktif olarak tarımla uğraşıyorum. İşi bildikten sonra yapılamıyacak bişey değil basit bi sistem hemde orjinal gibi malzeme maliyeti Ortalama 300tl civarı
Kontrol devresini nereden bulabiliriz internette falan varsa linkini atabilir misiniz

Kontrol devresini nereden bulabiliriz internette falan varsa linkini atabilir misiniz
5972b2404a25e75a123db432bab6051b.jpg

Google yaz 12v dc motor diye görsellerde gez çok çeşitli ve uygun fiyata motor var kendin bile çok rahat montajını yapabilirsin dostum

Onun içinde otomasyon bilgin olması gerekiyor linkle yada tatifle olcak bişey değil işi bilmen şart.