DEUTZ ÖN HİDROLİK KOLLARI..AĞIRLIK TASARIMI

Ynt: DEUTZ ÖN HİDROLİK KOLLARI..AĞIRLIK TASARIMI

omerfarukkoc link=topic=59220.msg639338#msg639338 date=1350324152' Alıntı:
Yerli Firmalara E-Mail Atmanı Öneririm Abi ;)
birkaç küçük firma ile görüştüm büyüklerede artık ben ulaşacam dediğin gibi belki biri akıllı çıkar ne dersin...

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=59220.msg639340#msg639340 date=1350324423' Alıntı:
birkaç küçük firma ile görüştüm büyüklerede artık ben ulaşacam dediğin gibi belki biri akıllı çıkar ne dersin...
İyi Olur Derim ;)

Yusuf abi ön tarafa pto bağlanınca o dediğin hidromotor silaj makinası çalıştırır mı,uzun süreli iş yapar mı?

ydincbayram link=topic=59220.msg639404#msg639404 date=1350333873' Alıntı:
Masallah kardeşim.
teşekkür ederim sağolun
recover90 link=topic=59220.msg639529#msg639529 date=1350381741' Alıntı:
Yusuf abi ön tarafa pto bağlanınca o dediğin hidromotor silaj makinası çalıştırır mı,uzun süreli iş yapar mı?
slaj makinasınıda diğer elipmanlarıda daha iyi bayılmadan çevirir ama bu ekipmanları öne monte edebilmek için bayağı uğraş varmek lazım biliyorsun arka kısma göre üretim yapılıyor yani ters duracaktır ekipman

başarılı bır çalışma guzel olmuş bence fırma yetkılılerı bunu gormelı ureten değil kullanan daha ıyı bılır bazı ekıpman ihtiyacını

Eline sağlık abi paylaşım güzel uygulama çok daha güzel... Umarım istediğin gibi büyük firmalarla bağlantı kurarsın hem bi çiftçimiz kendi fayda sağlamış olur hemde yurdum çiftçisi ön tampondaki gereksiz yüzlerce kg dan kurtulup gerektiğinde kullanabileceği bi sisteme sahip olur saygılar...

çok başarılı çalışmaların var Yusuf abi ön tekerleri kaldırıp çekseydin bir fotoda :D

yine bir tüylüoğlu klasiği :D abi çıtayı gitgide yükseltiyorsun kendi rekorunu kırıyon her seferinde :D güzel paylaşım ;)

keykubat link=topic=59220.msg639152#msg639152 date=1350279777' Alıntı:
teklifin için teşekkür ederim.
yapabileceğimi sanmıyorum beceremem.
bizde yaptık tasarlaması zor yapması kolay herhangi demir ustası yapabilir prujeyi kaçırma derim..

5055E ' ye uygulaya bilir miyiz bunu ayrıntılı çekilmiş fotoları olursa çok mutlu oluruz birde alta şase atılsa daha mı sağlam olur?

Eline sağlık Yusuf abi gerçekten profesyonel olmuş daha ayrıntılı fotoğraflar bekliyoruz.