5125 e o parayı verene kadar kubota 135gx almak daha mantıklıSanirim bu modeli kullanan bir arkadasimiz yok
5125 e o parayı verene kadar kubota 135gx almak daha mantıklıSanirim bu modeli kullanan bir arkadasimiz yok
Bence yerinde olsam claas arion 430 lara bakardim dyna 4 şanzıman var vites olayı yok tuş ile 6500 kg kaldirma kapasitesi var dingil mesafesi 2.564m uzunluk 4442. ağırlıklar hariç yan genişlik 2.500. motor john deere şanzıman mf ile fabrikası aynı fiyat olarakda şu piyasada en ederindeki traktör bence kalıp olarak 150 hp gibi duruyor zaten uzun ve geniş olduğu için sarsıntıyida fazla hissettirmiyor
Motoru perkins diye biliyorum claas larinBence yerinde olsam claas arion 430 lara bakardim dyna 4 şanzıman var vites olayı yok tuş ile 6500 kg kaldirma kapasitesi var dingil mesafesi 2.564m uzunluk 4442. ağırlıklar hariç yan genişlik 2.500. motor john deere şanzıman mf ile fabrikası aynı fiyat olarakda şu piyasada en ederindeki traktör bence kalıp olarak 150 hp gibi duruyor
Axos serisinde perkins var arion 400 lerde john deere 4045 motoru var hararet sorunu veya hicbir sorun yaşanmaz ve dyna 4 şanzıman var 6613 lerde falan kullanilanlarla benzer ayrıca servis sorunu da olacağıni sanmamMotoru perkins diye biliyorum claas larin
Gercekten guzel seri arion 410-420-430 lar temiz bulmak kaudi ile mantikli bir öneri
Bilgi icin teşekkürler bencede kolay ariza acacak bir makina degil tabiki kullanicisina ve calistirdigi isin niteliklerine de bagli birazAxos serisinde perkins var arion 400 lerde john deere 4045 motoru var hararet sorunu veya hicbir sorun yaşanmaz ve dyna 4 şanzıman var 6613 lerde falan kullanilanlarla benzer ayrıca servis sorunu da olacağıni sanmam
Rica ederim abi kullanimdan kullanima değişir tabi bakarsan bağ bakmazsan dağ olurBilgi icin teşekkürler bencede kolay ariza acacak bir makina degil tabiki kullanicisina ve calistirdigi isin niteliklerine de bagli biraz
Bakmazsan hozan olurRica ederim abi kullanimdan kullanima değişir tabi bakarsan bağ bakmazsan dağ olur