Deutz Agrotron K90

Ynt: Deutz Agrotron K90

DEUTUZUN YAKITINDAN MEMNUNMUSUNUZ? BEN İKİLEM DE KALIYORUM DA
BİZİM BURALARDA PEK YOK
BENDE 70/56S VAR DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

bn Deutz agroplus 87 kullanom 90 hp 45+45 yolda yada çiftte yakıt güzel
kuru tavda 5 li 12 li ile 12 dönüm yer sürdüm seri 1 le çekiyo zaten 15 litre ancak yakmıştır tav iyi iken denemdim henüz ama çekiş ve yakıt güzel remorklu işlerde yolda da iyi yakıtı
70/56 dekara ne yakar mesela?

BİLİ YORUM GEÇEN YIL 2008 İNİ 45 000 TL YE DENK GETİRMİŞTİM AMA BENİ KORKUTTULAR İKİNCİ ELİ YOK 3000 SAAT İDİ MAKİNAYI YORGUN DEDİLER
SORUNA GELİNCE ÇİFT SÜRER İSEM 2 LİTRE BALYADA25 KĞ YAPAR VE 1000 M2 DEN 15VEYA 20 BALYA VERİRSE ,0,20 TL VEYA25 KRŞ YAKIYOR

istbuldakini diyosan 300 saatte ve hor kulanılmıştı yakıt güzel 87 lerde bnde o makinayı incelemişitim başka temiz bişey aldım 1800 saatte idi aldımda şimdi 1650 lerde

DENİZLİ DEKİ MAKİNAYIMI ALDIĞINIZ KAÇA ALDINIZ.
TEMİZ BİR MAKİ NA BULURSAM BENDE ALACAĞIM DA YARDIMCI OLUR MUSUN .PAÇA KONUSUNDA ÇEKİNTİLERİM VAR VEDE BU MAKİ NAYI 4 AY ŞÖFÖR KULLANACAK

EVET HAKLISIN ADAM HARERET YAPTIRIYOR SUYU VARMI DİYE BAKMAYI AKILINA BİLE GETİRMİYOR. BU YIL BUNU DA GÖRDÜM. BALYA MAKİNASI KULANACAK ŞÖFÖRDE LAZIM OLUYOR. BİLDİĞİNİZ İİ ŞÖFÖR VARMI?

Balya ya koşacaksan toza dikkat et deutz hararet yapmaz yeterki tıkama petekleri:)
2. si şoför kullanacaksa elektronik bi makina power balatalarını yaktırırsın makinaya yazık biraz acımaklı biri kullanmalı Gavur malı gibi binmemeli:)
yakıt çekiş güzel bn denizliden almadım makinayı ama güzel makina şuan bnm elimde 1998 de saati:)

coşkun007 arkadaşım balya da demişsin kaçlıkla bağlıyorsun balyayı teknik olarak ve detaya inerek bilgi verirsen
memnun olurum günde kaç balya vites uyumu kuruk mili uyumu vs

Deutz agroplus 87 traktör arıyorum varmı bildiğiniz biyerde bu makinadan ? 2500 saati geçmemiş klimalı kabinli temiz kullanılmıs..