Üstüne birşey yapılacak mı10 metre uzunluk 9 metre genislik 4 metre yükseklikte bi garaj yaptırmak istiyoruz plan proje isleriyle ugrasmadan en maliyetli sekilde nasıl yaptirabiliriz ??
Yok usta ustune birsey yapmayacagiz traktor vs bi kac malzeme koyabilmek icin gerekli bize ne kadar mâl oldu bu garaj size olculeri nedir ??Üstüne de ev yaptık küçük bur garaj sizin ölçülere yakındır bıraz fazlada olabilir Ekli dosyayı görüntüle 45970Ekli dosyayı görüntüle 45971Ekli dosyayı görüntüle 45972
Bence 4 metre felan oolabılır tabı ama artık sınırları zorluyor vatandaş 6 yada 7 metreyi zorluyor biçer döver için yapıyor briketin yüksekliği 20 cmKonuyla alakalı olarak, bende şunu merak ediyorum, ideal yükseklik ne kadar olmalı? İçinde damper filan kalkacak şekilde, yaklaşık kaç priket üst üste gelmeli?
Bizimki de tam net rakam yok ama hatır ve gönül işi çok olarak ve biraz fazlaca uyanık hareketlerle 60 70 bini bulmuştur ama şu anda yapılsa 100 bını çok rahat geçer bence bazı eksikleri de var tam bir villa gıbı olmadı ama modern köy evi oldu bizler için yeterliFiyat olarak hangi rakamları buldu ?
Hocam 6-7 metre nedir öyle bizim de çatısı olmayan bir yerimiz var, uzunluğu baya var. Zamanında üst üste 11 priket birde kolon çevirmişler üstüne, yani 12 diyelim. Ne yalan söyleyeyim benim aklımda 3.50-3.75 geçiyordu ama bakalım kısmetBence 4 metre felan oolabılır tabı ama artık sınırları zorluyor vatandaş 6 yada 7 metreyi zorluyor biçer döver için yapıyor briketin yüksekliği 20 cm
Ekonomiyle alakalı bırde türkiyede buyuk takıntısı var bılıyonHocam 6-7 metre nedir öyle bizim de çatısı olmayan bir yerimiz var, uzunluğu baya var. Zamanında üst üste 11 priket birde kolon çevirmişler üstüne, yani 12 diyelim. Ne yalan söyleyeyim benim aklımda 3.50-3.75 geçiyordu ama bakalım kısmet
Hocam iyi güzel, yüksek yapalım da herşey pahalandı, 4 metre iyidir iyiİhtiyaca göre yükseklik çok önemli önceden tek ilave dört teker 4 metrede kalkıyordu, şimdi romorklar büyüdü.kalkmıyor, bugün harcanan paralar yarına çok faydası var , çok amaçlı düşünmek gerek , genişliğe bişey demiyorum ama yüksek yapmak iyidir.
Fazlasıyla ıyı sen onlara bakma onlar çeltikçi çok kazanıyorHocam iyi güzel, yüksek yapalım da herşey pahalandı, 4 metre iyidir iyi
Rabbim sağlıkla bol kazançlar versin kardeşim, paranın bi hükmü yok mülk Allahındır bizler sadece kiracıyız.Fazlasıyla ıyı sen onlara bakma onlar çeltikçi çok kazanıyor
Şaka yaptım abi şimdi bır konu açacağım ona Bı bakRabbim sağlıkla bol kazançlar versin kardeşim, paranın bi hükmü yok mülk Allahındır bizler sadece kiracıyız.
Bence Konuyu Araştır.Üstüne birşey yapılacak mı