Deere den kubo ya misillemeler !!

Ynt: Deere den kubo ya misillemeler !!

doganbey1 link=topic=50692.msg671622#msg671622 date=1356377107' Alıntı:
Şimdi konu John Deere bölümünde, burada Kubota konuşulması olmaz.Yinede değerli üyelerin affına sığınarak söyleyeyim L4100 Orta / Arka Rops (Tenteli) 39.500 TL ..........M7040 Arka Rops (Tenteli) 73.000 TL Fiyatları bunlar. Henüz istediği güc aralığında bir makina yok. İkinci el olarak me 5700 bulabilir.

doğanbey bu 39500 olan makine kaç hp.veya en güzeli incelemek istesem varmı bir yerde link falan.sana zahmet.

L 4100 bahçe serisi .. 50 55 hp arayanlara ufak gelebilir.türkiye ye henüz gelmedi ama avrupada m60 40 m50 40 lar var. onlar gelse çok iyi olur.

Doğan bey burada jd ile kubo kıyaslanmış ikisi konuşulmalı bence konu yerinde

L 4100 orta ölçekli traktördür hem tarla hem bahçe hem nakliye

ydemiralay link=topic=50692.msg671657#msg671657 date=1356379325' Alıntı:
ewet ama bence gelmez sence gelir mi kardeş bils-*-
bayi gelecekler dedi ama zaman vermedi.ben deneme motoru 7040 bir kaç günlüğüne aldım.çiftleri sürdüm.köyde herkes çok beğendi ama hep 50, 60 hp sini sordular.

ramiz balcıoğlu link=topic=50692.msg671662#msg671662 date=1356379806' Alıntı:
bayi gelecekler dedi ama zaman vermedi.ben deneme motoru 7040 bir kaç günlüğüne aldım.çiftleri sürdüm.köyde herkes çok beğendi ama hep 50, 60 hp sini sordular.
7040 da harika motor

mustafagursacli link=topic=50692.msg671658#msg671658 date=1356379414' Alıntı:
Doğan bey burada jd ile kubo kıyaslanmış ikisi konuşulmalı bence konu yerinde

L 4100 orta ölçekli traktördür hem tarla hem bahçe hem nakliye
L serisini yapı itibarıyla M serisisinden bayağı farklı.tarlada 50,55 lik beklentileri karşılamaz.

ARKADAŞLAR KUBOTA TÜRKİYE PAZARINA GEÇ GİRDİ AMA ŞU ANDA SES GETİREN MARKA İLÇEMDE SADECE BENDE 5725 2010 4X4 VAR 4 VİTES KABİNLİ VE 2011 MODEL 4X4 8540 ME KUBOTA KABİNLİ VAR BANA DERSENİZ HANGİSİ BEN TABİKİ KUBOTA DERİM JD 95 BG KURU TARIMDA 5 Lİ 14 NO PULUĞU ÇEKİYOR 86 BG KUBOTADA 5 14 NO PULLUĞU ÇEKİYOR ANLAYIN ARTIK BOŞ VERELİM BUNLARI BEN BİR MERHABA İÇİN KUBOTAYI ARASAM GENEL MÜDÜRÜNE KADAR ULAŞIR KONUŞURUM AMA JD FİRMASINI ARASAM KARŞIMDA BİR YETKİLİ BULAMAN ANCAK AMERİKAYA EMAİL ATAYIMKİ TÜRKİYE JD İLGİLENSİN BİR BÖLGE SERVİS MÜDÜRÜNE ULAŞAMIYORUM ANLAYIN ARTIK SİZLER DAHA NEYİ PAYLAŞAMIYORSUNUZ ?

Traktörlerin değerini kullananlar bilir,kubatoyla jd yi nasil kiyaslarsiniz anlamiyorum
Jd dunya markasi ,kubato kötü değil, japonlar topraklarina göre traktörü hafif yapmişlar.kimse alinmasin bugün bir ford gibi,mf gibi,jd gibi hor kullanmaya gelmez kmse bunu iddaa etmesin.ha isterseler raktörün kralinida yaparlar,lş boralarda geldiğinde imreniyorduk,geri vites lambasi bile vardi.kuyruk milinde 4 vitesi vardi, ama noldu, bitti ,bence sağlamlik en önemlisi

yahya link=topic=50692.msg671681#msg671681 date=1356380783' Alıntı:
ARKADAŞLAR KUBOTA TÜRKİYE PAZARINA GEÇ GİRDİ AMA ŞU ANDA SES GETİREN MARKA İLÇEMDE SADECE BENDE 5725 2010 4X4 VAR 4 VİTES KABİNLİ VE 2011 MODEL 4X4 8540 ME KUBOTA KABİNLİ VAR BANA DERSENİZ HANGİSİ BEN TABİKİ KUBOTA DERİM JD 95 BG KURU TARIMDA 5 Lİ 14 NO PULUĞU ÇEKİYOR 86 BG KUBOTADA 5 14 NO PULLUĞU ÇEKİYOR ANLAYIN ARTIK BOŞ VERELİM BUNLARI BEN BİR MERHABA İÇİN KUBOTAYI ARASAM GENEL MÜDÜRÜNE KADAR ULAŞIR KONUŞURUM AMA JD FİRMASINI ARASAM KARŞIMDA BİR YETKİLİ BULAMAN ANCAK AMERİKAYA EMAİL ATAYIMKİ TÜRKİYE JD İLGİLENSİN BİR BÖLGE SERVİS MÜDÜRÜNE ULAŞAMIYORUM ANLAYIN ARTIK SİZLER DAHA NEYİ PAYLAŞAMIYORSUNUZ ?
bir merhaba demek için aradığınız da jhonderenin genel müdürüne kadar ulaşamamanız tabiki normal bir durum , ayrıca böyle olması da jhonderenin kötü , kubatonun iyi olduğunu göstermez bence.şuan kubato TÜRKİYE de jhonderenin kaçta kaçı kadar satış yapmıştır ve kaç yıldır vardır.hatta dünyada bu rakamlar nasıldır bunada bakmak lazım.ayrıca özel deyilse jhonderede sizi amerikalalara kadar mail attırarak çözülmeyen meseleniz neymiş merak ettim.sonuçta bende bir jhondere sahibiyim ve ilerde beni nasıl süprizler bekliyor bilmek istemem sanırım hakkım.forumda bazı mesajlar görüyorum ki jhondere sanki çok kötü ve en son alınacak makine.hatta bazı mesajları toplar bir araya getirirsek bir karalama kampanyası bile diyebiliriz.kullananlardan sorun nerdeyse yok.tüm formu yedim içtim nerdeyse kullanıcılarından bir şikayet yok , ama nedense şikayetler hep kullanmayanlardan.bu arada kubato konusuna tekrar değinmek istiyorum.50 serisi TÜRKİYE ye geldiğinde ilk inceleyenlerden biri ben olacağım kuşkusuz.çünkü gerçekten beğendiğim markaların bir kaçından biri.saygılar.ayrıca sizin bayinizle veya servisiniz ile bir sorun yaşamışlığınız olabilir ama kesinlikle bunu tüm jhondere markasına mal etmek bence kesinlikle yanlış.şahsen bende aynı konulardan dolayı çok memnunum.ilgi alaka ve sorduğum sorulara çok net cvplar alabiliyorum.

samsunbafra link=topic=50692.msg671706#msg671706 date=1356382777' Alıntı:
Traktörlerin değerini kullananlar bilir,kubatoyla jd yi nasil kiyaslarsiniz anlamiyorum
Jd dunya markasi ,kubato kötü değil, japonlar topraklarina göre traktörü hafif yapmişlar.kimse alinmasin bugün bir ford gibi,mf gibi,jd gibi hor kullanmaya gelmez kmse bunu iddaa etmesin.ha isterseler raktörün kralinida yaparlar,lş boralarda geldiğinde imreniyorduk,geri vites lambasi bile vardi.kuyruk milinde 4 vitesi vardi, ama noldu, bitti ,bence sağlamlik en önemlisi
yaşınızın verdiği tecrübe karşısında saygıla eğiliyorum ve ekliyorum.kubato da herşey güzel eksik noksan nerdeyse yok ama inanın kafama tek takılan nokta sağlam mı acaba oldu.ayrıntılı incelendiğin de jhondere ye nazaran daha kırılgan ve daha ince malzemelerden yapılmış gibime geldi.çok güzel bir noktaya değinmişsiniz gerçekten.yeni alındığı zaman tata pikaplarda çok iyi oluyor.ama km 100 bini geçtimi el değmedik, değmeyecek yeri nerdeyse kalmıyor.saygılar.

Yahya abi John deere ile mahkemelik oldu. John Deerenin yaptığı büyük bir ayıp. Detayları forumda vardı. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Kubota acaba sağlam mı? Şimdi hindistan ile japonu bir tutmamalısınız. Kubota bölümünü araştırsanız markayı biraz tanımış olursunuz.

doganbey1 link=topic=50692.msg671740#msg671740 date=1356384621' Alıntı:
Yahya abi John deere ile mahkemelik oldu. John Deerenin yaptığı büyük bir ayıp. Detayları forumda vardı. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Kubota acaba sağlam mı? Şimdi hindistan ile japonu bir tutmamalısınız. Kubota bölümünü araştırsanız markayı biraz tanımış olursunuz.
konuyu sanırım gazeteden görmüştüm ama detayını bilmiyorum.eğer ayıp diyeceğiniz birşey yapmışsa ki öyle görünüyor bunu zaten tasvif etmemiz olanaksız.şimdi hidistan ile japonu tabiki bir tutmam.ama ben jhondere hindistanda toplanıyor diye biliyorum yapılıyor diye deyil.yani parçaları hindistana gelip orada toplanıyor biliyorum.zaten benim traktörümünde herhangi bir yerinde madein hindistan ile ilgili birşey yazmıyor.japon mallarının kalitesini bilirim ama kesinlikle jhondere hindistan malı diye de birşey diyemem.birde şöyle bir örnek vereyim.mesala şimdi ısuzular japon.tüm dünya böyle bilir.ama şuan da tayvan da toplanıyor.o zaman ısuzular tayvan malımı oluyor ? işcilik nerde ucuzsa orda toplanması oranın malı olduğunu göstermez.kubatolar şuan japonya da toplanıyor dur olabilir ama piyasada rekabet edebilmek ve işciliği düşürebilmek için mutlaka ısuzu toyota ve jhondere gibi başka ülkelerde de toplanmaya başlayacaktır.bu seferde bu kubatonun ora malı olduğunu ve kötü olduğunu göstermez.saygılar

samsunbafra link=topic=50692.msg671706#msg671706 date=1356382777' Alıntı:
kubotayla john derenin almanlarını kıyaslarsam kubotada m60 modelleri olursa tatl kıyaslama olur ....

onun haricinde hangi jd ile olursa olsun m40 kubotamı kıyaslarım ve kubotanın üstün olduğunu kanıtlarım çorum bayiisi o kadar atıp tutuyodu hala gelecek bu işler yürekle oluyor atmayla değil ...sayın abim kubota amaerikada jdden fazla satan bir marka asyadada öyle biz bunları araştırdık hatta amcamda jd bayisinde çalışırken kubotayı aldık ...jd kötümü kesinlikle değil ama malzeme kalitesinde kubota çok mu çok üstün 450 saatte dökülen yerleri vardı 5085 min