Ekli dosyayı görüntüle 49339Ekli dosyayı görüntüle 49340
İçi sağlamsa bozmayın dediler bende beklicem 5 gün
200 dekar yer sere serpe yerde
Çok geçmiş olsun
Bizim mısırlarıda vurdu bekliyoruz bakalım
Hocam merhaba yardımcı olursanız makbul olur bugdayda bu dönemde boş başak yada ak başak niye olur bölgede çok görüyorum bu sene sıcak esinti lodos yapmış olabilir mi
Geçmiş olsun.ALLAH beterinden korusun inşaallah
Geçmiş olsun gardaşım eşref şekerli de 3 gün 4 gün beklemekte fayda var dıyor
İnşAllah düzelir emeğin boşa gitmezEkli dosyayı görüntüle 49432
Arkadaşlar gövdeler sağlam çıktı sürmeye başladı içime bir umut doğdu bakalım
Herkesten Allah razı olsun
Hava hala soğuk esiyo ısınma olsa hızlanır
Hadi inşallah düzelirler, Cemal 'in karpuzlardan sonra sıra senin mısırlarda.Arkadaşlar gövdeler sağlam çıktı sürmeye başladı içime bir umut doğdu bakalım
Hadi inşallah hayırlısı kardeşim düzelir büyük ihtimalleEkli dosyayı görüntüle 49432
Arkadaşlar gövdeler sağlam çıktı sürmeye başladı içime bir umut doğdu bakalım
Amin kardeşim benimİnşAllah düzelir emeğin boşa gitmez
İnşallah abi kira tohum ilaç vs vs derken 600 tl oldu masraf şimdiden adrenalin yaşamak isteyen çiftçilik yapsın [emoji15]Hadi inşallah düzelirler, Cemal 'in karpuzlardan sonra sıra senin mısırlarda.
İnşallah Sinan abim mal sahibine çeksin savaşsınHadi inşallah hayırlısı kardeşim düzelir büyük ihtimalle
Kamuran bayağı etkilenmiş mısır gelişimi durmuş mısır düzelsede çotur kalabilir sen yinede bilen arkadaşlara danış, tekrar ekim iyi bir seçenek gibi duruyor verim kaybını düşünecek olursak .Ekli dosyayı görüntüle 49440
Kimseye lazım olmaması dileğiyle buraya not düşelim
Kamuran bayağı etkilenmiş mısır gelişimi durmuş mısır düzelsede çotur kalabilir sen yinede bilen arkadaşlara danış, tekrar ekim iyi bir seçenek gibi duruyor verim kaybını düşünecek olursak .
Geeçen gün sencerbeyin mısır konusunu dinledim, mısır 4-8 yaprakarası tüm oluşumu belirleniyor diyor , dekara ne kadara 100 lira ekim maliyetin olur fakat verim kaybın ne kadar olur onuda sen hesapla ona göre karar ver sana boz diyemem kendi malım olsa bozardım, iyi akşamlar zor bi durum ama danemısır için çokda geç kalınmadıAbi bozup tane eksen sonbahar erken donuna yakalanırım ben bu seneden korktum ağustosun yarısından sona kış derlerdi dedeler [emoji23] kafada deli sorular baktırdım tohumcu arkadaşlara kendin bilirsin dediler verim kaybı illa olurda bahtımıza artık
Geeçen gün sencerbeyin mısır konusunu dinledim, mısır 4-8 yaprakarası tüm oluşumu belirleniyor diyor , dekara ne kadara 100 lira ekim maliyetin olur fakat verim kaybın ne kadar olur onuda sen hesapla ona göre karar ver sana boz diyemem kendi malım olsa bozardım, iyi akşamlar zor bi durum ama danemısır için çokda geç kalınmadı
Gözün aydın abi. İnşAllah daha iyi olur.