Bereketli olsun mısır kaç paraya gitti?
Bereketli olsun mısır kaç paraya gitti?
Ton fiyatı 14 rurubette 1150 tl benimkiler 1100 civarı gitti ortalama.
masallah abi gelecek sene bende biraz silajlık degilde tanelik yapmak istiyorum ..biraz bilgi verirsen
Bereketli olsun kayalının alt tarafındaki köy dimi burasıTarlaya 85 kg Gübre attım 45 kg 20 20 zn.20 20 2 kez üre attım dönüme 2 kg hümik asit attım tohum dekalp 6876 idi yapraktanda 2 kez hümik asit attım hümikcan aslında 2 kez dolu vurmasa 2000 kg alacaktık tahminen sulama karıktan yaptım ufak tefek daha ayrıntılar da var ama yaprak gübresi muhakkak kullanın.
Suyun bol ve ucuz olduğu yerdesiniz kayalının dibiEvet ama tarla inece merasında
Suyun bol ve ucuz olduğu yerdesiniz kayalının dibi
Ne kadar dönümü sulamanınBiraz öyle evet
Fakatbu yıl mısırı zaten 2 kez suladık [emoji106]
Ne kadar dönümü sulamanın
Çok hesaplı bizde derin kuyudan 1 sulama dönümü 40 lira yı buluyo 5 kez sulasan düşün artıkBu yıl daha ödemedim ama tahminen 35-40 tl dir.
Çok hesaplı bizde derin kuyudan 1 sulama dönümü 40 lira yı buluyo 5 kez sulasan düşün artık
Havsa bakışlarEdirne’nin neresiydi?
Benim 25 sene elle gübre atmışlığım var ben slajlık ekiyom kendime kadar malum sulama çok pahalı her sene hayvanlarıma kadar 10 dekar yetiyo sizlerinki tanelik zamanla tanelikte ektim slajlık 7211 deli bi mısırOğulpaşada çok güzel bu işi hakkıyla yapan müşterilerimiz var aynı zamanda Bostanlı’da çok yakın bir arkadaşımda var sürekli yardımlaşırız elle gübre atmışlığım var ki kendime atmamışımdır.
Benim 25 sene elle gübre atmışlığım var ben slajlık ekiyom kendime kadar malum sulama çok pahalı her sene hayvanlarıma kadar 10 dekar yetiyo sizlerinki tanelik zamanla tanelikte ektim slajlık 7211 deli bi mısır
Yağmurlama işi derkenSlajlıkta bende geçen yıl en iyi tarlama colonia ektim 8500 kg yaptı dönümü ondan önceki yıl macha ektim o 9500 civarı yapmıştı fakat hayvancılığı bıraktığım için ekmiyorum artık slajlık bizim hem kayalı hem köyün göleti sayesinde benim arazilerimde %95 sulanabilir durumda hatta hat çeksem %100 fakat yetişemediğim için sulaması kolay yerlere mısır az meşakkatli yerlere ayçiçeği ekiyorum.kendimde yağmurlama sulama işi yapıyorum ihtiyacınız olursa haber edersiniz neredeyse her gün keşan edirne tarafındayım.